Yeni “Jurassic World” filminin ismi belli oldu

Yeni "Jurassic World" filminin adının "Jurassic World Rebirth" olacağı ve tamamen yeni karakterler, mekanlar ve dinozorlar içereceği söyleniyor. Filmin 2 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

Yeni “Jurassic World” filminin ismi belli oldu

World of Reel'e göre, şu anda yapım aşamasında olan yeni "Jurassic World" filminin adının "Jurassic World Rebirth" olması planlanıyor.

Amblin Entertainment, bu başlık altında "multimedya ürünleri, fiziksel mal ürünleri, giyim, sabun ve güzellik ürünleri, oyuncaklar ve aksiyon figürleri, gıda ürünleri ve daha fazlası" için çeşitli ticari marka başvurularında bulundu.

Jurassic World Rebirth

Film, "Jurassic World: Dominion" olaylarından sonra geçen ve tamamen yeni karakterler, mekanlar ve dinozorlar içeren serinin bu "yarı yeniden başlatma" projesi ile uyumlu görünüyor.

Gareth Edwards (“The Creator”, “Godzilla”, “Rogue One”), orijinal “Jurassic Park” yazarı David Koepp'in senaryosundan yola çıkarak filmi yönetiyor.

Oyuncu Kadrosu

Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson, Mahershala Ali, Rupert Friend, Jonathan Bailey, David Iacono, Luna Blaise ve Manuel Garcia-Rulfo yer alıyor.

Çekimler Haziran ortasında Tayland'da başladı ve bir ay sürdü. Yapım ekibi şimdi en az iki aylığına Malta'ya taşındı, ardından bir ay boyunca İngiltere'de çekim yapacak. Projenin ekim ortasında tamamlanması planlanıyor.

Ne Zaman Vizyona Girecek?

Frank Marshall ve Patrick Crowley'nin yapımcılığını üstlendiği filmin, 2 Temmuz 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.