Yeni işinizi cepten arayın ve bulun!

İş aramak için artık bir bilgisayar şart değil. İşte secretcv'nin yeni mobil sitesi ve sundukları!

Yeni işinizi cepten bulun!

İş bulmanın kolay yolu Secretcv.com, yeni mobil sitesiyle İnsan Kaynakları sektöründe bir ilke imza attı. Çalışanları bilgisayar başında ilan ve başvuru takibi yapmaktan kurtaran site, her türlü mobil platformda çalışacak şekilde tasarlanmış. Secretcv.com'daki ilanlara her yerden kolay ve hızlı bir şekilde erişme imkanı veren siteye, tüm mobil cihazlardan otomatik yönlendirme yoluyla ya da tarayıcı yazılımlarına m.secretcv.com adresi yazılarak ulaşılabiliyor.

Kullanıcı dostu arayüz ile iş aramak da ilan vermek de çok kolay
Cep telefonu ya da iPhone benzeri mobil cihaz kullanıcılarının Secretcv'ye her yerden erişebilmesi sayesinde, çalışmayan adayların yeni ilanları anlık olarak, çok yakından takip edebilmesi; çalışan adayların da gizlice iş aramak yerine kişisel cihazlarından rahatça siteye girip iş ilanlarına başvurması mümkün oluyor. Secretcv'nin mobil sitesi, kullanıcı dostu tasarımıyla işverenlerin de mobil cihazları üzerinden hızla üye olup ilan vermesine olanak veriyor.

Yeni işinizi öğle molasında bulun

Bilgisayar üzerinden erişileceği varsayılarak geliştirilen web sitelerinin mobil cihazlar üzerinden açıldığında gereksiz yüklü dosyalar, kapsamlı sorgulamalar ve yüksek ekran çözünürlüğü gibi siteye bağlanmanızı ve fonksiyonel kullanmanızı olumsuz etkileyecek özelliklere sahip olduğunu söyleyen Okan Tütüncü, "Bu nedenle Secretcv olarak mobil cihazlar üzerinden bizi ziyaret edenlere rahat bir kullanıcı deneyimi yaşatmayı hedefledik. Böylece artık bilgisayarınız yanınızda olmasa da yolda, tatilde ya da öğle molasında, nerede olursanız olun mobil cihazınız üzerinden Secretcv'ye ulaşıp en çok ihtiyaç duyduğunuz fonksiyonları kolay ve hızlı şekilde kullanmanız mümkün," açıklamasını yaptı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları