Yeni Fast & Furious Fragmanı Geldi!

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'in fragmanı resmi olarak yayınlandı. İçeride...

Yeni Fast & Furious fragmanı geldi

Fast & Furious tutkunları için bir iyi, bir de kötü haberimiz var. Öncelikle kötü haberden başlayalım: Luke Hobbs rolüyle harikalar yaratan Dwayne Johnson ve Deckard Shaw rolünde döktüren Jason Statham, Fast and Furious 9'da yer almayacaklar. Ancak bunun son derece mantıklı bir sebebi var.

Söz konusu ikili First Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw isimli, spin-off ile meşguller. Yapım, 2 Ağustos 2019 tarihinde gösterime girecek ve resmi fragmanı yayınlandı bile. Dwayne Johnson ve Jason Statham ikilisine Thor serisi ve Pacific Rim'den tanıdığımız Idris Elba (Oyuncu bir deney sayesinde kurşun geçirmeyen ve meta insan rütbesine terfi eden, psikopat bir teröristi canlandıracak) ve The Crown and Mission: Impossible – Fallout'de kayda değer performans gösteren Vanessa Kirby eşlik edecek. Kirby, filmde Deckard Show'un MI6'da çalışan kız kardeşi rolünü canlandıracak.

Filmin yönetmenliğini ise; kült filmler John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 ve ile tanıdığımız David Leitch üstlenecek. Kısacası First Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'da bolca aksiyon, komedi ve keyifli diyalogların yer alacağından en ufak şüphemiz yok.

Şunu da belirtmemiz gerek: Gerek Johnson, gerekse Statham Fast and Furious 10 filminde yer alacaklar.

Okuyucu Yorumları