Yaz Fırtınası son ADSL kampanyası değil!

Yeni kampanyasına yönelik eleştirilere cevap veren kuruluş, kampanyaların devam edeceğini belirtti.

TTNet'ten Yanıt Geldi

Tüketiciler Derneği tarafından 4 Haziran 2007 tarihinde yapılan açıklamada, TTNet'in yeni kampanyasına yönelik eleştiriler, TTNet'in ADSL kullanımını teşvik etmek ve yeni kullanıcı kazanmak üzere düzenlediği "Yaz Fırtınası" kampanyasını karalamanın yanısıra, aynı zamanda tüketicileri yanlış bilgilendirmektedir.

Türkiye'de genişbant İnternet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen TTNet, ADSL hizmetinde 2006 yılından bu yana, hem yeni müşteri kazanma amaçlı, hem de tüm mevcut müşterilerinin yüzünü güldüren önemli indirim ve kampanyalara imza atmıştır. "Yaz Fırtınası" kampanyası, ülkemizde İnternet kullanımı oranını dünyadaki yoğun İnternet kullanan ülkelerdeki seviyelere taşıma amacıyla, yeni kullanıcıları teşvik etmeyi hedeflemiş, benzeri görülmemiş bir ticari kampanyadır.

Geçtiğimiz Temmuz ayında, TTNet, Türk Telekom'un toptan fiyatlarında yapmış olduğu düzenleme doğrultusunda, ADSL fiyatlarında iki indirim uygulamıştır. Bu çerçevede TTNet'ten kotalı hizmet alan tüm kullanıcılar aynı fiyata iki katı hızla İnternete erişim sağlamış, limitsiz İnternet hizmeti alan kullanıcılar ise tarifelerinde %17,5'e varan indirimlerden faydalanmışlardır.

TTNet ayrıca, Nisan 2007'de yeni ADSL tarifesini açıklamış ve tüm müşterilerine daha ucuz İnternet erişimi sağlamıştır. Türk Telekom'un Nisan ayında tüm İnternet Servis Sağlayıcılar için toptan satış fiyatlarını düşürmesinin ardından, bu indirimi müşterilerine yansıtan TTNet, Nisan ayında uygulamaya giren ADSL tarifeleri ile TTNet kullanıcılarına ilk bağlantıda ödedikleri bağlantı ücreti için %51 ve aylık ücretler için % 39'a varan indirimler sunmuştur. Ayrıca 29YTL' lik 1024 Kbps 3 GB kotalı paketin kullanım kotası da 4 GB'ye çıkarılmıştır.

Gerek Türkiye'de İnternet kullanımını artırmak, gerekse müşterimize daha uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımız devam edecektir. "Yaz Fırtınası" son ADSL kampanyamız değildir. Mevcut müşterilerimize ve Türkiye'de hızlı İnternet kullanmak isteyen herkese, "Yaz Fırtınası" gibi fark yaratacak kampanyalar ve yeni katmadeğerli hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları