Yapay zekaya sordular: Avengers filmi 90'lı yıllarda çekilseydi nasıl olurdu?

Yapay zeka meraklıları, günümüzün popüler filmlerinden Avengers'ın 90'lı yıllarda çekilse nasıl görüneceğine dair bir çalışma yaptı. Bakın 90'ların Avengers'ı nasıl bir film olacakmış?

Yapay zekaya sordular: Avengers filmi 90'lı yıllarda çekilseydi nasıl olurdu?

Robert Downey Jr.'ın yeni Avengers filmine kötü adam olarak dönmesini beklerken, mutlaka görmeniz gereken hayran yapımı içerikler de ortaya çıkıyor. Bir Avangers hayranı, yapay zekaya filmin 90'larda çekilmesi halinde, dönemin ünlü oyuncularıyla nasıl görüneceğini yapay zekaya sordu.

Ortaya çıkan mini videoda ise bu ilginç fanteziye şahit olabiliyoruz. Aşağıda seyredeceğiniz gibi yapay zeka videosunda 90'lı yılların ünlü oyuncuları yer alırken aynı kişi, 80'ler ve 2000'ler için de Avengers takımları yarattı. Nick Furry'i ise elbette Clint Eastwood oynuyordu.

Z kuşağı soruyor: Burt Reynolds da kim?

Bu filmde Kaptan Amerika'yı daha genç bir Tom Cruise canlandırırken, Demir Adam rolünü Burt Reynolds üstleniyor. Michael J. Fox Örümcek Adam'ı, Arnold Schwarzenegger ise Thor'u canlandırıyor.

Daha da iyisi var. Ay Şövalyesi rolünde Al Pacino, Vision rolünde Christopher Walken ve Kaptan Marvel rolünde Meryl Streep var.

İşte yapay zekaya göre 90'ların Avangers takımı...