Yapay zeka, PopSockets AI Customizer ile şimdi de telefon kılıflarına girdi

PopSockets, AI Customizer'ın güncellenmiş sürümünü piyasaya sürdü. Bu araç ile birlikte, yapay zekanın telefon kılıflarına kadar ulaştığını görmek mümkün.

Yapay zeka şimdi de telefon kılıflarına girdi

Popüler bir mobil aksesuar markası olan PopSockets, şirketin "Customizer" hizmeti / aracı yardımıyla insanların kılıf, cüzdan ve PopSockets tasarımlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Şimdiyse şirket, insanlara bu mobil aksesuarların tasarımını özelleştirmek için yeni yollar sunan, üretken yapay zeka içeren Customizer'ın güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürdü.

The Verge'e göre PopSockets AI Customizer, Stable Diffusion'un sunduğu GenAI tarafından destekleniyor. İstediğiniz tasarımı markanın web sitesinde metin formatında tanımlayabiliyorsunuz ve karşınıza ilgili bir görsel çıkıyor. Ayrıca bu araca bir fotoğraf ekleyebilir ve arka planı tarif ettiğiniz şekilde değiştirmesini isteyebilirsiniz. AI Customizer size aralarından seçim yapabileceğiniz farklı stiller de sunuyor. Araç istediğiniz resmi oluşturduktan sonra, bunu kılıfınıza veya cüzdanınıza bastırabilirsiniz.

PopSockets AI Customizer, ABD'de resmi web sitesinde kullanıma sunuldu. Geçtiğimiz ay PopSockets, Colorado'daki bir pop-up mağazasında insanlara AI Customizer'a erken erişim imkanı verdi. Markanın bu araçla tasarlanan en iyi tasarımlar için 100.000 dolara varan ödüller dağıttığını da belirtelim.