Yapay Zeka Destekli Time ile Gününüzü Planlayın!

Yapacaklarınızı gün içerisinde düzgün biçimde programlamak, bu yeni uygulamanın işi!

Gününüzü yapay zekayla programlayın!

Günlük programınızı takip etmekte zorlanıyorsanız, iki genç Shaan Singh ve Erik Vanderplas'ın tasarladığı verimlilik uygulaması Time'ı deneyebilirsiniz. iPhone için sunulan uygulama, bir yapılacaklar listesi oluşturmanızı istiyor. Listede yer alan bir işe tıkladıktan sonra saat çalışmaya başlıyor ve renkli bir sıvı arka plan ne kadar zamanınız kaldığını ilk bakışta görebilmenize imkan tanırken dakikaları geri sayıyor.

Bu basit ancak etkili fikir, bir andan odaklanmanıza yardımcı olarak, aynı zamanda da ne kadar zamanınızı aldığını görebiliyorsunuz. Zaman içerisinde, renkler ile kodlanmış ara yüzüne alışmanız ile beraber ne zaman acele etmeniz gerektiğini veya ne zaman bol vaktiniz olduğunu rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Ayrıca eğer işinizi erken bitirirseniz veya daha fazla zamana ihtiyacınız olursa kalan zamanı rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca hemen her planlama uygulamasında olduğu gibi, listede yer alan işlemleri sıralayabiliyor veya listeden kaldırabiliyorsunuz.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise, genellikle zamanında tamamlayamadığınız görevlerin zaman aralığını genişletme gibi önerilerde bulunması.

App Store'dan indirin: Time

Okuyucu Yorumları