Yanlış anlaşıldı, konu nereden nereye geldi!

Yapılan ufak bir açıklamanın yanlış anlaşılması ve farklı yönlere çekilmesi, bakın nelere yol açıyor

Her okuduğunuza inanmayın!

Apple'ın ortak kurucusu ve hissedarı Steve Wozniak'ın sözleri yanlış anlaşıldı ve konu bakın nereden nerelere geldi.

De Telegraaf'daki bir röportajında Windows'un PC'lerde egemen olduğu gibi, Android'in de akıllı telefon pazarına hakim olacağını söylüyordu.

Gazete yer alan röportajda Wozniak, Android'in Windows'un ilk zamanlarındaki döneme benzer bir dönemden geçtiğini ve platformun gelişme sürecinde olduğunu belirtiyor.

Wozniak'a göre Apple'ın iOS işletim sistemi şu an daha iyi olsa da Android'ler telefon olarak daha çok işleve sahip ve bu da kullanıcılar için daha avantajlı. iOS platformu ve iPhone, Wozniak'a göre kalitede en önde geliyor fakat platform bazı özelliklerden yoksun ve bu da iOS'un başarısını sınırlandırıyor.

Wozniak bu arada Nokia'nın da önceki nesle ait bir telefon olduğunu ve yeni genç jenerasyon için şirketin yeni bir markayla ortaya çıkması gerektiğini söyledi. Peki ama bütün bunları Wozniak gerçekten söyledi mi?

Wozniak aslında ne demek istemişti?

Wozniak aslında ne demek istemişti?
Wozinak, iPhone'a gönülden bağlı

İnternette yayılan bu haberleri okuyan Wozniak, Engadget'a bir açıklama yaptı ve yanlış anlaşıldığını söyledi. Wozniak, aslında iOS ve Android ses komutları hakkında konuşmuş, Android'in bu konuda bir adım önde olduğunu fakat Apple'ın da bu özelliklere yakında sahip olacağını söylemişti.

Wozniak, sözlerine şunları da ekledi: "Android'i eleştirmeye çalışmıyorum fakat Android'in iOS'dan daha iyi olduğunu hiç bir şekilde söylemedim. İlerde daha yüksek bir pazar payına sahipken hala niteliksiz olabilir".

iPhone'undaki tüm uygulamaların Android'dekinden daha iyi olduğunu da söyleyen Wozniak, belli ki Apple'a gönülden bağlı ve böyle bir konuda yanlış anlaşılmaktan oldukça rahatsız olmuş.

Okuyucu Yorumları