Yale ve Samsung SmartThings ile olasılıklar dünyasının kilidini açın

Yeni Linus Akıllı Kilit L2, SmartThings ekosistemine entegre olarak anahtarsız ev erişiminin büyüsünü sunuyor.

Yale ve Samsung SmartThings ile olasılıklar dünyasının kilidini açın

Akıllı ev güvenlik çözümlerinin lider sağlayıcısı Yale, Samsung ve çoklu cihaz ekosistemi SmartThings ile olan ortaklığını geliştirdi. Amiral gemisi ürününün geliştirilmiş versiyonu olan yeni Linus Akıllı Kilit L2'nin yakın zamanda piyasaya sürülmesiyle, bu yeni akıllı kilit artık SmartThings ekosistemiyle entegre edilebiliyor.

Yeni eklenen Linus L2'nin yanı sıra, Yale Akıllı Güvenlik Ekosistemi içindeki Yale Akıllı Bahçe ve Garaj Kapısı Kilit Modülü, Yale Akıllı Kasa, Yale Akıllı Dolap Kilidi ve diğer Yale Akıllı Kilitler dahil olmak üzere diğer cihazlar da SmartThings uygulamasından yönetilebiliyor. Bu entegrasyon, Yale akıllı güvenliğin rahatlığını daha geniş Samsung SmartThings ekosistemine getiriyor.

SmartThings ABD Başkanı Mark Benson, "Hem güvenliğin hem de erişilebilirliğin sağlanması, akıllı ev teknolojisinin demokratikleştirilmesi için kritik önem taşıyor. Ev sahiplerinin entegre sistemler aracılığıyla konutlarını güvenli bir şekilde izlemelerini, korumalarını ve erişimi yönetmelerini sağlamak, yalnızca gerçekten akıllı ve güvenli bir evde mümkün olan huzuru yaratmanın temelidir. Yale ile çalışmaya devam etmekten ve insanların yaşam alanlarıyla etkileşim kurma ve bu alanları koruma yöntemlerini yeniden tanımlamaktan heyecan duyuyoruz", dedi.

Yale ve Akıllı Konut EMEIA Direktörü ve Ürün Başkanı Markus Henkelmann, "Her zaman Akıllı Güvenlik Ekosistemimizin diğer önemli Akıllı Ev markalarıyla birlikte çalışabilirliğini artırmanın yollarını arıyoruz ve SmartThings ile bu entegrasyon da bir istisna değil. Linus L2 ve sahip olduğu birçok özellik ve otomasyon, tüketicilerin günlük yaşamlarının tüm yönlerini geliştirmeye yardımcı olacak ve anahtarsız erişimin büyüsünü Samsung Akıllı Nesneler Ekosistemine getirmekten heyecan duyuyoruz", dedi.

Bu entegrasyon ne sunuyor?

Bu iş birliği, tüketicilerin anahtarsız erişimin avantajlarını daha önce hiç olmadığı kadar benimsemelerine olanak tanıyor. Sezgisel SmartThings uygulamasında tüketiciler bağlı cihazlarını kontrol edebilir, kapılarının kilit durumunu kontrol edebilir ve kapılarını her yerden uzaktan kilitleyebiliyor veya kilidini açabiliyor. Ev sahipleri ayrıca izinleri 20'ye kadar kullanıcıyla paylaşarak sevdiklerine güvenli erişimi kolayca sağlayabilir, ve daha fazla güvenlik için kullanıcılar, evlerine kimin ne zaman eriştiğini görmek için uygulama içindeki ayrıntılı etkinlik akışını kontrol edebilir. Bu uzaktan yönetim özellikleri, Linus Akıllı Kilit L2'deki dahilî Wi-Fi sayesinde kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilir.

Ancak kolaylıklar bununla da bitmiyor. Kullanıcılar doğrudan telefonlarına anlık bildirimler alabilir ve böylece cihaz durumundaki değişikliklerden her zaman haberdar olabilirler. İster düşük pil uyarısı ister kapı kilidinin açılması olsun, Linus L2 ve SmartThings ile her zaman kontrolde ve bağlantıda kalabilirler.

Gelişmiş güvenlik deneyimi yaşayın

Bir kişi evine ne kadar çok anahtar vermişse evin güvenliği o kadar azalır. Linus L2 ve SmartThings, fiziksel anahtar ihtiyacını ortadan kaldırarak akıllı ev erişiminin avantajlarından yararlanmanızı sağlıyor. Bu, ev sahiplerinin herhangi bir aile veya arkadaşın yanı sıra ev içi teslimatlar, bakım veya temizlik personeli, tatil evi için kiralama yapan konuklar ve daha fazlası gibi güvenilir hizmet sağlayıcılara erişim izni vermesine olanak tanıyor.

Bu yeni entegrasyon sayesinde kullanıcılar farklı cihazları gruplandırmak ve uygulama içinde eş zamanlı eylemler ayarlamak için "Rutinler" oluşturabilirler. Örneğin, kullanıcılar gece rutinlerinde güvenliği artırmak için ışıklarını akıllı kilitle kapının kilidini açtıktan sonra yanacak şekilde programlayabilir ve böylece akşamları kendilerini asla karanlık bir kapı eşiğinde bulmazlar.

Tüketiciler, evlerinin güvenliğini daha da artırmak için kapılarını geceleri kendileri tarafından belirlenen belirli bir saatte kilitlenecek ve sabah tekrar açılacak şekilde programlayabilirler. Böylece geceleri yatmadan önce evlerini kilitlemeyi unuttukları endişesine kapılmadan uyuyabilirler. Bu özel "İyi Geceler" ve "Günaydın" otomasyonları, uzaktan kumanda olarak Linus L2 ile Samsung Galaxy SmartTag2 kullanılarak kolayca tetiklenebilir. Galaxy SmartTag2, uygulamayı kullanmak yerine kapılarını kolayca kilitlemek veya kilidini açmak için de kullanılabilir.

Günlük rutininizde kolaylığın tadını çıkarın

Yeni Linus Akıllı Kilit L2, güvenliği basitleştirmek ve günlük rutinlere daha fazla kolaylık getirmek için tasarlanmıştır ve SmartThings ile entegrasyon bu deneyimi daha da geliştirmektedir.

Linus L2 ile kullanıcılar günlük rutinlerini zahmetsizce düzenleyebilirler. "Evden Ayrılma" rutininin bir parçası olarak, kullanıcılar Linus L2 ile kapıyı kilitledikten sonra ışıklarını, HVAC ve cihazlarını otomatik olarak kapanacak şekilde programlayabilir ve evlerinin sıcaklığını ayarlayabilirler. Sadece günlerine kolaylık katmakla kalmayıp, aynı zamanda birçok ev sistemini otomatikleştirerek paradan tasarruf etmelerini ve evlerinin sürdürülebilirliğini geliştirmelerini sağlar. Kullanıcılar ayrıca daha yumuşak bir "Eve Dönüş" rutini oluşturabilirler. Kullanıcılar, akıllı kilitle kapının kilidini açarak, ortam aydınlatmasını ayarlayan ve sıcaklığı yükselten önceden ayarlanmış bir senaryoyu tetikleyebilir, sıcak ve konuksever bir karşılama sağlayabilir.Yeni Linus® Akıllı Kilit L2 ve SmartThings entegrasyonu ile gerçek anlamda bağlantılı bir akıllı ev ve daha akıllı bir yaşam deneyimi yaşayın.

Bu bir ilandır

Sponsorlu İçerik