XPG, Yeni Nesil Mid-Tower Kasası INVADER X BTF'yi Tanıttı

Hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, yeni INVADER X BTF Mid-Tower kasasını piyasaya sürdüğünü duyurdu.

XPG, Yeni Nesil Mid-Tower Kasası INVADER X BTF'yi Tanıttı

Oyuncular, espor profesyonelleri ve teknoloji meraklılarına yönelik hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, yeni INVADER X BTF Mid-Tower kasasını piyasaya sürdüğünü duyurdu. XPG, bu yeni versiyonda kullanıcılarına ters konnektörlü anakart uyumluluğunu tanıtmayı hedefliyor.

INVADER X BTF, okyanus temalı temperli cam panelleri ve gizli kablolarıyla dikkat çekerken, ATX BTF uyumluluğunun yanı sıra, 5'i önceden monte edilmiş olmak üzere toplamda 10 adet 120mm fanı desteklemesiyle, performansı ön planda tutanlar için önem arz ediyor.

INVADER X BTF, çıkarılabilir depolama braketi ile anakart plakasının arkasına 3 adede kadar 3.5” veya 2.5” sabit disk takmanıza olanak tanıyor. Ayrıca, M.2 SSD’ye geçen kullanıcılar için braketi tamamen çıkarabilme imkanına da sahip.

400mm'ye kadar uzunlukta dikey ve yatay ekran kartlarıyla uyumlu olan yeni kasa, ön ve yan 3mm temperli cam panellerle donatılmış durumda.