XPG, İçerik Üreticilerini LANCER RGB DDR5 Bellek Modülünü Deneyimlemeye Davet Ediyor

XPG’nin 10 içerik üreticisini destekleyeceği Xtremer Programı için başvuruların, 25 Haziran 2024 Salı günü başlayacağını duyuruldu.

XPG, İçerik Üreticilerini LANCER RGB DDR5 Bellek Modülünü Deneyimlemeye Davet Ediyor

XPG, içerik üreticilerini desteklemek ve LANCER RGB DDR5 DRAM’i test etmelerine fırsat sunmak amacıyla “Oyuncuların Seçimi Xtremer Programını” başlatacağını duyurdu. Şirket, 10 içerik üreticisine LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü hediye edeceği bu program için başvurularını 25 Haziran 2024 Salı günü itibariyle kabul etmeye başlayacak.

Oyuncuların Seçimi Xtremer Programı

XPG’nin içerik üreticilere XPG LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü ile sponsor olacağı Oyuncuların Seçimi Programı, 25 Haziran 2024 Salı günü itibariyle tüm içerik üreticilerinin başvurularına açık olacak. XPG, bu programla içerik üreticilerini yeni nesil DDR5 bellek modülünü test ederek deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor.

Başvurular XPG’nin Xtremer Programı sayfası üzerinden 31 Ağustos Cumartesi 23.59’a kadar devam edecek olup, katılımcılar XPG’nin seçeceği 10 kişi ile sınırlı olacak. Seçilen katılımcılar, XPG tarafından mail adresleri üzerinden bilgilendirilecek.

XPG LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü

XPG’nin DDR5 bellek modülü LANCER RGB, 5200 ila 8000 MT/s hız performansı, 16/24/32 GB ve siyah/beyaz seçenekleriyle satışa sunuluyor. XPG PRIME yazılımı sayesinde, LANCER’ın DRAM aydınlatma efektlerini ayarlanabiliyor. Ayrıca Intel XMP 3.0 desteği bulunan bellekte, BIOS ayarlarıyla uğraşmadan hız aşırtma yapılabiliyor.

XPG LANCER DDR5 DRAM, güç kaynağı kararlılığını artırdığını iddia ettiği yerleşik bir PMIC ile geliyor. Ek olarak bellekte AMD EXPO desteği de bulunuyor.

LANCER NEON RGB DDR5

Geçtiğimiz günlerde Computex 2024'te tanıtılan XPG LANCER NEON RGB 8000mT/s DDR5 Bellek Modülü, yeni PCB teknolojisi ve özel lehim maskesiyle öne çıkıyor. Bu teknolojinin, sadece yalıtım sağlamakla kalmayıp ısıyı aktif bir şekilde dağıtarak soğutma performansını arttırdığı iddia ediliyor.

XPG'nin yaptığını söylediği testlere göre, PCB ısı dağıtıcı kaplama teknolojisine sahip DDR5 belleğin standart belleklere göre sıcaklığını 8,5°C daha düşük tuttuğu ve ısı dağıtım verimliliğini yüzde 10,8 oranında artırdığını belirtiyor.