X (twitter) çöktü mü? Paylaşımlar bir süre kayboldu

Eski adıyla twitter olan sosyal medya platformu X ve X Pro, Perşembe günü erken saatlerden itibaren dünya çapında kesintiler yaşadı. Kullanıcılar eski paylaşımlarını bir süre göremedi, paylaşılan yeni mesajlar da platforma yansımadı. X (twitter) çöktü mü? aramaları Google'da hızla artıyor.

X (twitter) çöktü mü? Paylaşımlar bir süre kayboldu

Güncelleme: Bu makalenin yayınlanmasından kısa bir süre sonra platformda zaman çizelgelerine erişim yeniden sağlandı. Ancak problemin neden yaşandığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu sabah itibarıyla eski adı twitter olan sosyal medya platformu X'te işler yolunda gitmedi. Downdetector.com'a göre sosyal medya platformu X ve X Pro'da Perşembe günü erken saatlerde küresel çapta kesintiler yaşandı. Platforma giren kullanıcılar "X'e hoş geldiniz!" yazılı bir mesajla karşılaştı, ancak eski paylaşımları göremedi. Yeni paylaşımlar da platforma yansımadı. Kullanıcılar, X Pro'da da yükleme sorunlarıyla karşılaştı ve "Gönderiler bekleniyor" şeklinde bir mesajla karşılaştı.

Downdetector, kullanıcılar da dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan gelen durum raporlarını harmanlayarak kesintileri takip ediyor.