Windows Vista Workshop gerçekleşti

CHIP ve Bilge Adam işbirliğinde gerçekleşen Windows Vista Wokshop'ta hiçbir soru cevapsız kalmadı.

Vista Workshop!

Deneyimli eğitmen Baki Onur Okutucu tüm katılımcıların sorularını tek tek cevapladı.

CHIP seminerleri tüm hızı ile devam ediyor. CHIP okurları CHIP ve Bilge Adam işbirliği ile 7 Nisan 2007 tarihinde gerçekleştirilen Windows Vista Workshop sayesinde bu yeni işletim sistemi ile tanıştılar, yeni özellikleri ve ayarları öğendiler.

Tüm katılımcıların sorularının tek tek cevaplandığı seminer Windows Vista hakkında katılımcıların kafaların oluşan tüm sorular cevaplanana kadar sürdü. Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisinin deneyimli Eğitmeni Baki Onur Okutucu (MCT, MCSE+S, MCSA+S, MCDBA, MCP) tarafında verilen Windows Vista Workshop son derece renkli geçti. Katılımcılar aynı zamanda verilen aralarda CHIP editörleri ile tanışma ve sohbet etme imkanı da buldular.

Windows Vista Workshop gerçekleşti
Windows Vista Workshop oldukça yüksek bir katılımcı sayısı ile gerçekleşti.

CHIP seminerleri değişik konularda devam edecek. Fazla kalabalık olmayan bir ortamda tüm soruların cevaplanabilmesi için katılımın belli bir sayıda sınırlı tutulduğu seminerler konusunda daha fazla bilgi edinmek, gelecek seminerlerin tarih ve konularını öğrenmek ve seminer kontenjanı dolmadan ön kayıt yaptırmak için www.chip.com.tr/workshop adresini sık kullanılanlarınız arasına eklemeyi ve bu sayfayı sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

Okuyucu Yorumları