Windows Vista Korumasında Trend Micro

Trend Micro Vista kullanıcılarına gizli tehditler ve izinsiz erişime karşı güvenlik sağlıyor.

Vista Güvenliği

İnternet ağlarına yönelik antivirüs uygulamalarında ve içerik güvenliği yazılım ve hizmetlerinde lider firmalardan olan Trend Micro, İnternet Güvenliği hizmetinden yararlanan Windows Vista™ kullanıcılarına yönelik güvenlik geliştirme paketi Trend Micro OS Protection'ı (İşletim Sistemi Koruma paketi) piyasaya sürdü. Trend Micro OS Protection, kullanıcılara Windows Vista platformunda sunulan üstün deneyimlerin devamı niteliğini taşıyor. Paket, Trend Micro Güvenlik Duvarı Güçlendirici ve Trend Micro Başlatma Öncesi Tarama olmak üzere iki ek özellik içeriyor.

Trend Micro Güvenlik Duvarı Güçlendirici

Trend Micro Güvenlik Duvarı Güçlendirici sayesinde, Windows Vista Güvenlik Duvarı'nın sunduğu avantajlardan daha fazla yararlanılabiliyor. Güncellenen arka plan süreçleri ile, müşteri etkileşimi gerekmeksizin, Web tehditlerine ve izinsiz erişime karşı koruma artıyor. Trend Micro Başlatma Öncesi Tarama, güvenlik saldırılarının izlenmesine yardım ediyor; rootkit gibi temizlenmesi güç tehditleri Windows başlamadan önce tespit ederek temizleyen ilave bir güvenlik özelliği sunuyor. Böylece bu tehditler, bilgisayarın performansını etkilemeden belirlenip ortadan kaldırılıyor.

Diğer özellikler

Diğer özellikler

Başlatma Öncesi Tarama


Başlatma Öncesi Tarama, bir tarama işlemi başlatıldığında bilgisayarın sistem ayarlarını desteklemek için otomatik olarak bir yenileme noktası kuruyor. Bu özellik sayesinde, son kullanıcılar Başlatma Öncesi Tarama işlemi sırasında yapılan değişiklikleri kolayca geri alabiliyor. Hızlı Tarama ve Komple Tarama olmak üzere iki tarama şekli bulunuyor. Hızlı Tarama yalnız birkaç dakika sürerken, bilgisayarın sabit diskindeki tüm dosyaları kontrol eden Komple Tarama daha uzun sürüyor.
Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Luc Erol Alptuna, Windows Vista kullanıcılarına sunulan bu hizmet hakkında şunları ifade ediyor: "Günümüz tüketicisi, bilgisayarının en üstün performans ile çalışmasını sağlamak isterken, bilgisayarın hızını düşüren ve güvenlik programlarından kaçmaya çalışan casus yazılım ve diğer tehditleri istemiyor. Trend Micro olarak son kullanıcılara sunduğumuz güvenlik araçlarını artırarak tüketicinin kontrolü elinde tutmasını ve çevrimiçi kalmasını sağlıyoruz."

Daha fazla bilgi için: http://www.antivirus.com

Okuyucu Yorumları