Windows Phone 7'ler bir hafta açık kaldı!

Bu cepleri alanların tatlı rüyası sadece 1 hafta sürdü: İşte kısa sürede sona eren o rüya...

Sadece 1 hafta süren rüya!

Sizlere Windows Phone 7'nin kapılarının tamamen nasıl açıldığını bu haberimizde bildirmiştik. WP 7'yi açan bu araç sayesinde Microsoft'un izin vermediği yan uygulamalar yüklenebiliyordu. Ancak bu yönteme olanak sağlayan ChevronWP7 aracının çıkışından bir hafta sonra durdurulduğu açıklandı.

Windows Phone 7 geliştirme müdürü Brandon Watson'la konuşan bu aracın sahipleri Rafael Rivera, Chris Walsh ve Long Zheng; Microsoft'la ortak bir paydada buluşmak istediklerini açıkladı. Üçlü, Watson'ın WP7'nin daha geniş kitlelere açılmasına çok olumlu baktığını ve bu WP7 birliğine Microsoft'un resmi olarak destek verebileceğini açıkladı. Tabii bu konuşmaların hızlanması için de WP7'yi açmaya yarayan aracı hemen kaldırdıklarını da eklediler.

Peki ChevronWP7'yi kurup telefonunu açanlar ne olacak? Üçlü birkaç gün önce açılan WP7'ler için de ilk uygulamalarını yayınlamıştı. Zheng uygulamayı kuranların, zorda kalmamaları için bir çözüm üreteceklerinin sözünü verdi. Ancak şu an telefonu yeniden kilitlemek imkansız.

Okuyucu Yorumları