Window Detective'le programlar mercek altında

PC'nizdeki en ufak bir soruna hangi program neden oluyor? Bu minik araçla kolayca öğrenin!

Windows'unuz için dedektif!

Bilgisayarınız bir anda garip davranmaya başladığında suçlu çoğu zaman o anda çalışan pek çok programdan biridir. Farenizin tıklamaları işe yaramıyor, nereden çıktığını anlamadığınız pencereler açılıyor veya açık pencereler kapanıyorsa bu sorunlara yol açan programın hangisi olduğunu tespit edebilmek için yardımcı bir programa ihtiyacınız var demektir. Bu konuda piyasada bulabileceğiniz en başarılı ücretsiz programlardan biri de Window Detective.

Program öncelikle o anda çalışan size görünen veya gizli programları karşınızda listeleyecek. Bundan sonra ise bir program hakkında öğrenmek istediğiniz her tür bilgiye kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak. Aynı zamanda Window Detective ile çalışan programlara ait tüm aktif uygulamaları da görüntüleyebilirsiniz.

Program bilgisayarınızdaki garip durumların hangi uygulama nedeniyle meydana geldiğini ayırt edebilmeniz için de bir araç sunuyor. Program açıkken o anda açılan, kapanan veya işlem yapan programların isimlerinin farklı renklerde yazılı olduğunu göreceksiniz. Bu sayede soruna neden olan programı kolayca ayırt etmeniz de mümkün olabilir.

Window Detective'i şu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları