Wi-Fi'li helikopter yenilendi!

Parrot'un dört pervaneli Wi-Fi helikopteri, Power Edition yenilendi, yeni aksesuarları ortaya çıktı!

Wi-Fi'li helikopter yenilendi

Cep telefonu, tablet gibi mobil cihazlarla kumanda edilebilen dört pervaneli Wi-Fi helikopteri AR.Drone'un yaratıcısı Parrot, sınırlı sayıda ürettiği Power Edition modeli ve yeni AR.Drone aksesuarlarını piyasaya sundu.

Ekim ayında Türkiye'de satışa sunulan ve sınırlı sayıda üretilen AR.Drone 2.0 Power Edition kutunun içindeki iki adet 1500mAh yüksek kapasiteli pille toplam 36 dakikalık uçuş süresi yaşatıyor. Kabin gövdesi simsiyah olan AR.Drone 2.0 Power Edition ayrıca siyah, mavi, turuncu ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renk pervane setiyle geliyor.

AR.Drone 2.0'da yer alan tüm özelliklere de sahip olan yeni model Power Edition, 1.099 TL'den satışa sunuldu.

GPS Flight Recorder

GPS Flight Recorder sayesinde AR.Drone 2.0, dünya üzerindeki ilk ve tek GPS modülü bulunan oyuncak haline geldi. 4 GB kapasiteli bu modül sayesinde uçuş bilgileri ve videoları kaydedilirken, uçuş kayıtları AR.Drone Akademisi'ndeki harita üzerinde 3 boyutlu olarak incelenebiliyor.

Bu modül sayesinde AR.Drone'u kalkış noktasına geri döndürmek de artık mümkün. Bunun için harita üzerinden AR.Dron'un uçmasını istediğiniz noktaları seçmeniz yeterli.

GPS Flight Recorder sayesinde AR.Drone 2.0, 21 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul Boğazı'nı geçen ilk insansız hava aracı olma başarısını da elde etti (1007 metre).

Director modu ve yüksek kapasiteli pil

Director modu ve yüksek kapasiteli pil

Director modu

AR.FreeFlight menüsünden erişilebilen Director Mode, daha stabil bir uçuşun yanı sıra hem çekim öncesi hem de çekim sonrası video düzenleme seçenekleri sunuyor. "Sağa/sola, ileri/geri, panorama" gibi uçuş yönlerini seçmek ve "diyafram, doygunluk, beyaz dengesi" gibi renk ayarlarını da yapmak artık mümkün. Kaydedilen tüm videolar, YouTube'da paylaşılabildiği gibi, kullanıcın AR.Drone Akademisi hesabında da yer alıyor.

1500 mAh yüksek kapasiteli pil

Yeni 1500mAh yüksek kapasiteli piller ile AR.Drone artık tek uçuşta 18 dakika havada kalabiliyor.

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition, D&R ve www.mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

Okuyucu Yorumları