iPhone'unuzu BlackBerry yapmak isterseniz...

Kullanıcılar BlackBerry'yi terk ederken siz iPhone'unuzu BlackBerry'ye çevirmek istiyorsanız...

iPhone'lar BlackBerry oluyor!

Akıllı telefonların popülerliğinin artması ile beraber, bu marketin yan ürünleri de kendi marketlerine sahip hale geldiler. Her geçen gün yeni bir telefon aksesuarı piyasaya sürülüyor. Bunların bir kısmı kullanıcılar tarafından kabul edilip standart ekipmanlar haline gelirken, bir kısmı yenilikler denizi içerisinde kaybolup gidiyor.

Bütün bu kargaşa arasında ise, Ryan Seacrest, klavyeli telefonların popülerliğini yitirmesini kabul etmiyor gibi gözüküyor. American Idol'un sunucusu, mesaj uzmanlarının gerçek tuşlara ihtiyacı olduğu düşünmekte ve bu yüzden, donanım marketine atılmış ve "Typo Keyboard" adlı iPhone 5 ve 5s aksesuarını markete tanıtmış durumda. Bluetooth destekli bu kılıf, bir Apple telefonu, geçici olarak bir BlackBerry Q10'a çevirebiliyor. Bu dönüşüm, BlackBerry'nin arka aydınlatmasına sahip ve iPhone'un ana ekran tuşunu kapayan bir tasarımda. Kapanan tuşun yerini ise tabii ki çok daha ufak bir tuş almakta.

Typo Keyboard'un resmi olarak satışına başlanılacağı zaman şimdilik Ocak ayının başları olarak gözüküyor. Satış fiyatı olarak 99 dolar seviyelerinden bahsediliyor. Ürün ne kadar ilgi çeker bilinmez ama, yılbaşının sonrasında piyasaya sürülecek olması, meraklılarını bir yılbaşı hezimetinden kurtulacağı anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları