Web sitesi yapmak bu yazılımla çok kolay!

HTML, CSS gibi dilleri bilmeniz şart değil. Magix 6 ile kendi sitenizini kolayca hazırlayabilirsiniz

Web sitesi yapmak çok kolay!

Günümüzün olmazsa olmazı web sitesini yapmak için, web tasarım dillerini öğrenmek gerekiyor. Bunun için HTML dili beraberinde, grafik yapımı, CSS, script gibi özellikleride bilmek gerekiyor. Ayrıca tasarlanan siteyi yayınlamak için öğrenilmesi gereken şeyler var. Bunlar sürekli olarak kendilerini yeniliyorlar, takipçisi olmak da gerekiyor. Magix Web Designer, geliştirdiği teknoloji ile bütün bunları sizin yerinize kendisi yapıyor.

Magix, her şeyi düşünmüş, kategorize edilmiş yüzlerce tasarım şablonu içerisinden size en uygun olanını seçiyorsunuz. Bu şablonu kendinize uyarlıyorsunuz. Bunun için yapılması gereken tek şey, yayınlamak istediklerinizi sürükleyip, istediğiniz yere bırakmak. Grafikleri çok basitleştirilmiş şekilde yapabiliyor, sürükle-bırak tekniğiyle müzik, video, animasyon dosyaları da dahil olmak üzere her türlü dosyayı yayınlayabiliyorsunuz.

Ücretsiz site yayınlama

Tasarladığınız sitenizi yayınlamanız için Magix size 500 MB barındırma alanını ücretsiz olarak veriyor, programın içinden sitenizi yayınlama isteğinizi belirtmeniz yeterli oluyor. Magix, size domaini de ücretsiz olarak sağlıyor, http://www.magix.benimsitem.com ismiyle yayınlayabiliyorsunuz. Eğer bir domaine sahipseniz, siztenizi orada da yayınlayabilirsiniz.

Ticari site de hazırlayabilirsiniz

Magix Web Designer programını, ticari site yapımında da kullanabilirsiniz. Uzun emek vermeyi gerektiren web site tasarımları, Web Designer ile çok kısa sürede ve kolayca yapılabilir. Yüzlerce site şablonu, sizin için yaratıcı bir kaynak oluşturacaktır. Animasyon ve flashlar oluşturmak için, farklı program dillerini bilmek gerekmiyor.

Program, Impeks Bilgisayar tarafından dağıtılıyor. http://www.impeks.com adresinden ve program satış mağazalarından 135 TL fiyatla temin edilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları