Walking Dead’de Negan rolünü üstlenen ünlü aktör, The Boys’ta boy göstermeye hazırlanıyor

The Walking Dead’in kötü karakteri Negan’a hayat veren ünlü aktör Jeffrey Dean Morgan, uzun zamandır hayranı olduğunu söylediği Prime Video hiti The Boys’ta boy göstermeye hazırlanıyor...

Walking Dead’in Negan’ı, The Boys’a geliyor!

Instagram'da boy gösteren ve Jeffrey Dean Morgan'ın eski Supernatural ekibi ile bağlantıda olduğuna dair bazı paylaşımlardan sonra, sonunda gerçek ortaya çıktı. Entertainment Weekly'ye göre Morgan, Supernatural yaratıcısı Eric Kripke'nin şu anki Prime Video fenomeni The Boys'ta sahne alacak ve “açıklanmayan bir rol” için bir araya gelmeye hazırlanıyorlar.

Kimi oynayacağını veya kaç bölüm için anlaşacağını henüz bilmiyoruz. EW'nin belirttiğine göre Morgan, dizide pek çok kez görünecek bir konuk yıldız olacağını söylüyor.

Morgan, The Walking Dead’de oynadığı Negan rolü ile zaten oldukça fazla olan hayran sayısını birkaç kat artıran bir isim. The Boys birinci sezondan beri kendini The Boys hayranı ilan eden Morgan, sık sık Kripke'ye Prime Video hitinde yer almak istediğini hatırlatan şakalar yapıyordu. Ve görünüşe göre artık bu şakalar, şaka olmaktan çıkmak üzere.

The Boys'un dördüncü sezonu şu anda çekim aşamasında.