Vodafone'dan çok hızlı bağlanan modem!

Vodafone'un yeni modemi, internete hızlı girmek konusunda çok iddialı! İşte cihazın özellikleri

Vodafone'dan "hızlı" modem!

Vodafone Türkiye, 15 saniye gibi çok kısa bir sürede internete bağlanabilen HiLink Vodem'in dünya lansmanını ilk kez Türkiye'de yapıyor.

2011 yılını 'Veri Yılı' ilan ederek Türkiye'de internet erişiminde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Süper İnternet stratejisini hayata geçiren Vodafone Türkiye, bilgisayara takıldığı anda internete hızlıca bağlanabilen HiLink Vodem'i Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturarak, bu alandaki istikrarlı yatırımlarına bir yenisini eklemiş oluyor. Mobil internetin Türkiye'de yaygınlaşması ve her an herkes tarafından kullanılabilir hale gelmesi yolunda stratejik adımlar atan Vodafone Türkiye, HiLink Vodem ile ayrıca bir dünya lansmanına da ev sahipliği yapıyor. İlk kez Türkiye'de kullanıcılarla buluşan ürün, dünya ülkelerinde Türkiye lansmanından sonra satışa sunuluyor olacak.

HiLink ile kolay kullanım, yüksek erişim hızı

Tıpkı sabit hatlarda olduğu gibi, USB'ye bağlanmasının ardından 15 saniye gibi çok kısa bir süre içinde internete erişim sağlayan HiLink E351, internete bağlanırken söz konusu olabilecek çevirme, sürücü yükleme ya da manual konfigürasyon gibi tüm işlemleri ortadan kaldırıyor. Yüksek erişim hızı haricinde kullanım anlamında da büyük kolaylık sağlayan HiLink E351, Türkiye'deki mobil internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Piyasada bulunan benzerlerine oranla yüzde 75 oranında hızlı bağlantı sağlayan ürün, bu özelliği dolayısıyla aynı zamanda teknolojik anlamda bir devrim niteliği de taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları