Vodafone'dan Cingöz geldi!

Evinizde ve işinizde siz yokken neler olup bitiyor? İçiniz bir türlü rahat etmiyorsa işte çözümü...

Vodafone'dan Cingöz geldi!

Vodafone Cingöz sayesinde artık tatile gidenlerin, evde bebeklerini bakıcıya emanet edenlerin veya kendisi yokken işyerindeki durumu merak edenlerin gözleri arkada kalmayacak. 3G ve görüntülü konuşma destekli cep telefonu olan herkes, Cingöz'ü yerleştirdikten sonra, evde istediği odayı veya işyerini uzaktan kontrol edebilecek.

31 Mart 2010'a kadar devam edecek Vodafone Cingöz Kampanyası'nda, 18 ay boyunca ayda 20 TL ödeyen faturalı aboneler Cingöz'e ayrı bir ücret ödemeden sahip olacaklar.

Cingöz ile bağlantı kurabilmeleri için ayda 1000 dakika şebeke içi görüşme de Vodafone'un hediyesi...

Vodafone Cingöz tüm Vodafone Cep Merkezi noktalarında satışa sunuldu.

Bebeğiniz mutlu, içiniz rahat!

Bebeğiniz mutlu, içiniz rahat!
3G+ Aboneleri için

Vodafone Cingöz'ü evine veya işyerine kuran 3G+ aboneleri arzu ettikleri takdirde evde bakıcıyla bıraktıkları bebeklerinin görüntülerini veya bir süre ayrı kalmak zorunda oldukları işyerlerindeki, depolarındaki son durumu izleyebilecekler. Tatile çıkanlar, istedikleri zaman evlerindeki görüntüleri izleyerek rahat bir tatil yapabilecekler.

Ayda 20 TL'yi 18 ay boyunca ödeyenler, Cingöz'e başka bir ödeme yapmadan sahip olacaklar. Faturalı abonelerin Cingöz'ü arayabilmesi için, sadece bu hattı ararken kullanmak üzere her ay 1000 dakika şebeke içi konuşma Vodafone tarafından ücretsiz hediye ediliyor.

Uygulamadan yararlanmak için Cingöz içindeki hattın ve arayan hattın 3G kapsama alanı içinde bulunmaları; görüntülü konuşma özelliğine sahip bir telefondan arama yapılması gerekiyor.

3G teknolojisinin nimetleri

3G teknolojisinin nimetleri
Cingöz ile cep telefonundan kontrol

"Birikimimizi Türkiye'ye aktarmaya devam edeceğiz"

Vodafone Cingöz Kampanyası nedeni ile bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Terminal Pazarlama Bölüm Başkanı Yücel Kubanç şunları söyledi:

"3G teknolojisi insanların yaşamlarını şimdiye kadar görülmemiş ölçülerde kolaylaştırıyor. İş ve sosyal yaşamda, özel yaşamda sağladığı olanaklarla toplumu dönüştürüyor, 21. yüzyılın gerektirdiği hızlı bilgi çağına taşıyor. Vodafone tüm dünyada bu değişime öncülük ediyor. En yeni teknolojileri ve bilgi birikimimizi Türkiye'de abonelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

Cingöz ile cep telefonundan kontrol

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları