vivo X100 Pro, Türkiye’de satışa çıktı

Mobil fotoğrafçılık alanında gelişmiş özelliklerle donatılmış vivo X100 Pro, Türkiye’de online ve fiziksel mağazalarda satışa sunuldu.

vivo X100 Pro, Türkiye’de satışa çıktı

Mobil fotoğrafçılık alanında gelişmiş özelliklerle donatılmış vivo X100 Pro, Türkiye’de online ve fiziksel mağazalarda satışa sunuldu.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden vivo, akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak geliştirdiği ürünlerle dikkat çekiyor. Bu doğrultuda, vivo X100 Pro akıllı telefonu, gelişmiş fotoğrafçılık özellikleriyle Türkiye’de kullanıcılarla buluştu.

vivo X100 Pro, optik teknolojilerde uzman olan Alman şirketi ZEISS ile yapılan iş birliği sayesinde, kullanıcıların farklı mesafelerde ve ışık koşullarında kaliteli fotoğraflar çekmesini sağlayan yenilikler sunuyor. "Önce Kamera" yaklaşımıyla geliştirilen bu cihaz, ZEISS’ın standartlarını akıllı telefon dünyasına taşıyarak, kullanıcıların her çekimde tatmin edici sonuçlar almasına olanak tanıyor.

ZEISS ve vivo iş birliğiyle geliştirilen X100 Pro, mobil fotoğrafçılıkta yeni standartlar belirliyor. Cihaz, ZEISS’ın optik uzmanlığı ve vivo’nun yenilikçi teknolojileri sayesinde, farklı ışık koşullarında ve mesafelerde detaylı ve net fotoğraflar çekebilme imkânı sunuyor.

Cihaz, ZEISS Optik ile geliştirilen güçlü optik özellikleri sayesinde yüksek ışık geçirgenliği performansına sahip lenslerle donatılmış. X100 Pro, bu sayede çekim yapılan alanlarda görüntü kalitesini artırarak kullanıcıların anılarını kaydetmesine imkân tanıyor. vivo tarafından geliştirilen Optik Hassasiyet Kalibrasyonu ve Origin Görüntüleme Motoru ile birleşen ZEISS 1 inç Ana Kamera, net görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Lensin özel optik ayarı ise optik sapmaları minimize ederek görüntü kalitesini optimize ediyor.

"Geniş Kullanıcı Kitlesine Hitap Ediyor"

Sosyal medyada fotoğraflarıyla beğeni toplayan Fotoğrafçı Mehmet Kırali (@civilking), vivo X100 Pro ile yaşadığı deneyim hakkında şunları söyledi: "vivo X100 Pro, fotoğraf çekim sürecini oldukça kolaylaştırıyor. Fotoğrafçılık için önemli olan anı yakalama konusunda telefonun otomatik ayarları büyük bir avantaj sağlıyor. Bu ayarlar, farklı ışık koşullarında başarılı sonuçlar elde etmemi sağladı. Özellikle Hareketli Telefoto Kamera, uzak mesafelerde bile net sonuçlar alabilmemi sağladı. Bu nedenle X100 Pro’nun amatör ve profesyonel fotoğrafçıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum."

Performans ve Düşük Güç Tüketimi

Fotoğrafçılıkta öne çıkan özelliklerinin yanı sıra vivo X100 Pro, 2800×1260 piksel 120Hz LTPO göz koruma özellikli ekran, Dimensity 9300 işlemci, 16 GB + 16 GB Genişletilmiş RAM, 512 GB depolama alanı, ZEISS 1-inç 50MP Ana Kamera, 50 MP ZEISS APO Hareketli Telefoto Kamera, 50 MP ultra geniş açılı kamera, IP68 sertifikası ve 100 W + 50 W hızlı şarj destekli 5.400 mAh pil gibi teknik özelliklere sahip. Sıfır Güç ile Süper Hızlı Başlatma özelliği, cihazın açılış süresini kısaltarak hızlı erişim sağlıyor. Asteroit Siyah rengi ve güneş halkası tasarımıyla cihaz, şık bir görünüm sunuyor.

Dimensity 9300 işlemci, büyük çekirdekli CPU mimarisi sayesinde yüksek performans sunarken güç tüketimini de optimize ediyor. Ekran yenileme hızı dinamik olarak ayarlanırken, güç tüketimi de düşük tutuluyor. Ayrıca, zayıf ışıklı ortamlarda göz yorgunluğunu azaltmaya yönelik Akıllı Göz Koruma Modu özelliği de bulunuyor.