"Vista Capable" logosunun manası değişti

"Seattle Times"ın belirttiği üzere Microsoft, Vista Capable logosunun manasını değiştirmişti ama...

Logo Değişti mi?

Dün "Seattle Times", Microsoft'un "Windows Vista Capable" logosunun manasını değiştirdiğini bildirmişti. Fakat konu ile ilgili Microsoft'tan gelen açıklama doğrultusunda logonun manasında herhangi bir değişiklik olmadığı bildirildi.

"Seattle Times" ve diğer haber servislerinin bildirdiği üzere Microsoft açılan davadan dolayı Windows Vista Capable logosunun manasını değiştirmişti. Davada "Windows Vista Capable" logolu PC'lerin değil Vista Premium'u, en temel Vista sürümü Vista Basic'i bile zor çalıştırdığı iddia ediliyordu.

Microsoft konuşmacısı Jim Desler Salı günü yaptığı açıklamada "Windows Vista Capable" logosunun tanımının ilk çıktığı günden beri değişmediğini belirtti ve Microsoft haberlerindeki ile Web sitesindeki "Windows Vista Capable" tanımlamalarının değişebileceğini bildirdi.

Vista Capable programı ilk başladığında "Windows Vista Capable" logosunun tanımı "Vista çalıştırabilecek güçte" idi. Şimdi ise bazı ek özelliklerin fazladan donanım yükseltmesi gerektirebileceği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları