Visa, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Yeni Bitcoin Kartını Piyasaya Sürüyor

Visa, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) özel kullanıcılar için harcama limiti bulunmayan kredi kartı Bitcoinblack’i kullanıma sundu.

Visa, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Yeni Bitcoin Kartını Piyasaya Sürüyor

Kripto para sektörü ile uzun zamandır yakın ilişkiler kuran küresel ödeme hizmetleri Visa, yeni bir ürününü daha piyasaya sürdü. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan bu yeni ürün “Bitcoinblack” olarak adlandırılıyor ve özel bir VIP kripto kredi kartı olarak pazarlanıyor.

Kartın bir diğer dikkat çeken özelliği ise dünya çapında sadece 10.000 üyeyle sınırlı olması ve sadece davet edilerek edinilebilmesi.

Konu hakkında açıklama yapan Bitcoinblack CEO’su Prakash Chand şunları söyledi:

"Kriptoda inanılmaz zenginliğe sahip insanlar, kriptolarını kolayca harcamanın ve bunun için ödüllendirilmenin bir yoluna ihtiyaç duyuyorlardı. Bitcoinblack, Visa’nın kabul edildiği 140’tan fazla ülke de dahil olmak üzere dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kriptolarını iş veya eğlence için kullanmak isteyen yüksek net değere sahip bireyler için mükemmel şekilde uygundur"

Visa daha öncesinde de bu tarz ürünler piyasaya sürmüştü. Öyle ki kısa bir süre önce Visa'nın kripto kartlarının toplam kullanıcısı 2.5 milyar doları aşmıştı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.