ViewSonic, yapay zeka destekli TeamOne’ı tanıttı

ViewSonic, yapay zeka destekli iş birliği yazılımı TeamOne’ı piyasaya sürdü. Yazılım, iş dünyası ve eğitim sektöründe ekiplerin daha etkili ve organize bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla geliştirildi.

ViewSonic, yapay zeka destekli TeamOne’ı tanıttı

ViewSonic, yapay zeka destekli iş birliği yazılımı TeamOne’ı piyasaya sürdü. Yazılım, iş dünyası ve eğitim sektöründe ekiplerin daha etkili ve organize bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla geliştirildi. TeamOne, "Geleceğin Toplantı Odası" ve "Geleceğin Sınıfı" çözümlerinin bir parçası olarak, çeşitli iş ve eğitim ortamlarına entegre edilebiliyor.

TeamOne'ın sunduğu çözümler arasında, coğrafi sınırların aşılmasına yardımcı olmak da bulunuyor. Yazılım, farklı sistemler arasındaki entegrasyon zorluklarını ve gerçek zamanlı etkileşim eksikliklerini gidermeye yönelik araçlar sunuyor. İş akışını daha düzenli hale getirmek için çok yönlü şablonlar, sınırsız bir tuval ve çeşitli interaktif araçlar içeren gerçek zamanlı dijital tahta gibi özellikler sağlıyor. Bu sayede, erişim kolaylığı ve tarayıcı tabanlı bir çalışma alanı sunuluyor.

TeamOne, ViewSonic'in ViewBoard interaktif ekranları ile entegre çalışarak toplantıların daha verimli bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyor. Katılımcılar, gerçek zamanlı olarak iş birliği yapabilirken, yapılan çalışmalar otomatik olarak kaydediliyor ve istendiğinde tekrar gözden geçirilebiliyor. Bu özellik, ekiplerin karmaşık projeleri daha iyi yönetmesine ve hibrit ekip çalışmasında iş birliği süreçlerini iyileştirmesine yardımcı oluyor.

Yapay zeka destekli özellikleriyle TeamOne, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yazılım, not özetleme ve dijital el yazısı dönüştürme gibi yapay zeka işlevleriyle kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Beyin fırtınası fikirlerini ve toplantı öğelerini not etmek için dijital yapışkan notlar sunuyor. "Yapay Zeka özetleme" özelliği ile önemli noktalara hızlı bir şekilde ulaşılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, dokunmatik ekranlardaki iş akışını daha düzenli hale getirmek amacıyla el yazısı akış şemalarını düzenlenebilir nesnelere dönüştürmek için yapay zeka teknolojisinden yararlanıyor.

ViewSonic, donanım, yazılım ve hizmetleri bir araya getirerek, "Geleceğin Toplantı Odası" ve "Geleceğin Sınıfı" çözümlerini daha geniş bir kullanım alanına sunuyor. TeamOne, ViewSonic'in görsel ekran yelpazesiyle uyumlu çalışarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor ve dijital akışkanlığı kolaylaştıran birleşik bir ekip çalışması alanı sunuyor.

TeamOne'ı denemek isteyen kullanıcılar, 31 Aralık 2024'e kadar yazılımın ücretsiz deneme sürümüne katılabilirler.