ViewSonic, ev sinemasına özel RGB lazer projektör LX700-4K RGB'yi tanıttı

ViewSonic, LX700-4K RGB'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Peki, RGB lazer teknolojisini kullanan LX700-4K RGB özellikleri neler?

ViewSonic, ev sinemasına özel RGB lazer projektör LX700-4K RGB'yi tanıttı

ViewSonic, LX700-4K RGB ile evde büyük ekranda film izleme deneyimine yeni bir ürün daha ekledi. Bu yeni ürünle ev sineması projektörleri alanında yeni bir standart belirlediğini iddia eden marka, RGB lazer teknolojisi ile BT.2020 renk gamının %100'ünü kapsayan görüntüler üreterek izleme deneyimi sunuyor. 1,6x optik yakınlaştırma özelliği ile kullanıcılar, istenilen görüntü boyutunu elde ederek bir aralık içindeki en ideal kurulum konumunu da seçebiliyor.

ViewSonic Projeksiyon Cihazları ve LED Ekran İş Birimi Genel Müdürü Dean Tsai konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "ViewSonic, ev eğlencesini yeniden tanımlıyor. Sürekli olarak beklentileri aşıyor ve sektörde yeni standartlar belirleyerek ön saflarda yer almayı hedefliyoruz. Evde sürükleyici, sinema kalitesinde izleme deneyimlerine yönelik artan talebi anlayarak, günlük yaşamı iyileştiren, son teknoloji çözümler sunmaya kararlıyız" dedi ve şu bilgileri verdi: "LX700-4K RGB, inovasyona ve üstün ev eğlencesi için tüketici ihtiyaçlarını karşılamaya olan bağlılığımızı sergiliyor. ViewSonic, olağanüstü görüntü kalitesinin yanı sıra herhangi bir ev ortamına sorunsuz entegrasyon sunarak, ev sineması teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Ürünlerimizin ev sineması meraklıları için olağanüstü ve uzun vadeli değer sunacağına inanıyoruz."

Peki, cihazın özellikleri neler?

LX700-4K RGB, 5.200 RGB Lazer Lümen'e sahip. Projektör, HDR/HLG desteğiyle birlikte 4K çözünürlük sunuyor. 0,65 inçlik Dijital Mikro Ayna Cihazı (DMD) çipiyle desteklenen doğal kontrast oranı ve Dijital Işık İşleme (DLP) teknolojisiyle dikkat çekiyor. 300-inç ekran boyutuna kadar görüntü yansıtabilen LX700-4K RGB, 1,6x optik yakınlaştırma özelliğine ve HDMI eARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı) desteğine de sahip.

Bunların yanı sıra Xbox ve PlayStation gibi popüler konsollar için 120Hz'de QHD 1440p kombinasyonu sunan cihaz, 4,2 ms'lik hızlı giriş, 240 Hz yenileme hızı ile oyuncula da hitap ediyor.