Video: Exper yeni reklam filmi ile iddialı

Exper, yeni sloganı "Her eve ister"i yeni reklam filmi ile taçlandırıyor. İşte o reklam...

Her eve ister!

Yıldız Bilişim Grubu yeni reklam ajansı olarak Alametifarika ile anlaştıktan sonra ilk çizgi üstü iletişimini grubun lokomotif şirketi Datateknik'in PC markası Exper için yaptı.

Alametifarika öncelikle marka konumlandırmasında sektörün de gidişatından hareketle Exper'in dizüstü ürününü ön plana çıkarmaya karar verdi. Buna paralel olarak da markanın sloganını "Her eve ister" olarak yeniledi.

Exper'in dizüstü bilgisayarını Arçelik'in Çelik, Pınar'ın Beyin kuklasında olduğu gibi bir marka ikonu haline getirmek üzere çalışan ajans, dizüstü bilgisayarını animasyonla evin küçük ve tatlı bir üyesi haline dönüştürdü.

Exper isimli anime karakterin rol aldığı çekimler Kasım ayının son haftasında yapıldı. 3 gün süren çekimlerde Exper ailesini canlandıran evin babası, annesi ve erkek çocuğu rol aldı. Yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı filmlerin animasyonu ise Anima tarafından gerçekleştirildi.

Reklam filmlerinin ilkinde evde futbol oynamaya çalışan baba ve oğlunun, annenin başına açtığı işler üzerine Exper'in devreye girmesi işleniyor. Reklam kampanyasında bu filmin ardından farklı temalarda 2 yeni film daha ekranlara gelecek.

Okuyucu Yorumları