Venezuela'da Kripto Para ile Taksi Ücreti Ödenebilecek

Venezuela'da Yummy, kullanıcılarına kripto para ile ödeme yapma imkanı sunmaya başladı. Bu adımlar kripto para birimlerinin benimsenmesi açısından önemli.

Venezuela'da Kripto Para ile Taksi Ücreti Ödenebilecek

Yummy, Venezuela'da faaliyet gösteren bir taksi hizmet uygulaması. Platformun aynı zamanda teslimat hizmeti de bulunuyor. Şimdilerde Yummy, kullanıcılarına kripto para ile ödeme yapma imkanı sunmaya başladı. 12 Nisan'dan itibaren kullanıcılar, Binance Pay üzerinden kripto para ile Yummy'de ödeme yapabilecek.

Legal Rocks'ın Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre, Binance, Yummy Rides taksi hizmetine katılmış durumda.

Venezuela'da Taksi Ödemeleri Kripto ile Yapılabilir

Venezuela'da teslimat ve taksi hizmeti sunan Yummy, kripto para birimiyle ödeme almaya başladığını açıkladı. Yummy CEO'su Vicente Zavarce konuya dair açıklamasında "Binance Pay ile yeni entegrasyonumuz sayesinde artık Yummy'de kripto kullanabilirsiniz. Stabilcoin'lerle yolculuk paylaşımı? Sadece Yummy'de" dedi.

Bu arada şimdilik sadece Tether (USDT) gibi stablecoin'lerle ödeme kabul edildiğini de belirtmek gerekiyor.

Yummy daha öncesinde mobil ödeme ve PayPal gibi ödeme seçenekleri sunuyordu.

Şirketler tarafından alınan bu kararlar aslında uluslararası benimsenme için de son derece önemli. Birçok ülkede şirketler kripto para birimlerini kendi iş modellerin entegre etmek için çalışmalar yapıyor. Hatırlayacağınız gibi sinema devi AMC de kripto para birimleriyle ödeme almaya başladığını açıklayan şirketlerden biri olmuştu. Bu kararların ilerleyen dönemde daha da artması bekleniyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.