Vatan Bilgisayar ev ve araba kazandırdı!

Vatan Bilgisayar'dan Intel işlemcili bilgisayar aldı, bir ev ve otomobil sahibi oldu!

Vatan Bilgisayar kazandırdı!

Vatan Bilgisayar'ın Intel Türkiye ile birlikte yaptığı "İkisi Birden Hediye Paketi" kampanyasında bir ev ve otomobil sahibi olan talihli belli oldu. 29 Mayıs - 11 Temmuz 2010 tarihleri arasında düzenlenen kampanyaya Vatan Bilgisayar'dan Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar satın alan herkes katılmaya hak kazanmıştı. Satın aldıkları ürün ile birlikte işlemci derecesine göre katılım kartına sahip olan toplam 10.953 Vatan Bilgisayar müşterisi kampanyaya katıldı.

23 Temmuz 2010 tarihinde Vatan Bilgisayar Topkapı Mağazası'nda Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu ev ve otomobilin sahibi Ankara'dan Abdullah Tokluoğlu oldu. Tokoğlu'nun kazandığı "İkisi Birden Hediye Paketi" içerisinde Fiyapı Tuzla Projesi'nden 95m² (net 80m²) 2+1 daire ve 2010 model Fiat 500 otomobil bulunuyor. "İkisi Birden Hediye Paketi"nin sahibi olan Abdullah Tokluoğlu, 29 Eylül 2010 tarihinde Vatan Bilgisayar Topkapı Mağazası'nın bahçesinde yapılan devir teslim töreniyle hediyelerini Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan ve Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem'den teslim aldı.

Teslim törenin de kısa birer konuşma yapan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan ve Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem, işbirliklerine ilerleyen dönemlerde de devam edeceklerini vurguladılar. Hasan Vatan, "İkisi birden Hediye Paketi kampanyamızla kısa bir süre içerisinde çok büyük bir kitleye ulaştı. Vatan Bilgisayar'ın satış gücünü ortaya koyan benzer kampanyalarla ve Intel ile yürüttüğümüz işbirliklerine yıl içinde devam etmeyi hedefliyoruz," derken Çiğdem Ertem de "Intel dünyasına da örnek bu projeyi Vatan'a götürdüğümüzde bizimle beraber çok heyecanlandılar. Ayrıca, kampanyanın böylesi bir kitleye ulaşmış olması da Vatan Bilgisayar ile çalışarak ne kadar doğru bir kadar verdiğimizi gösteriyor. Birlikte çok daha büyük çalışmalara imza atmak için sabırsızlanıyoruz," açıklamasını yaptı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları