Vatan Bilgisayar'da Anneler Günü indirimi!

Vatan Bilgisayar, Anneler Günü'nü çok özel kampanyalarıyla kutluyor! İşte kampanyanın getirileri...

Anneler Günü indirimi!

Vatan Bilgisayar, Anneler Günü'nü çok özel kampanyalarıyla kutluyor. Tüm annelerin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanan Vatan Bilgisayar, annesine en iyi hediyeyi almak isteyen müşterileri için en iyi kampanyayı düzenliyor! 9 Mayıs akşamına kadar devam eden Anneler Günü Kampanyası çerçevesinde Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde WorldCard'a özel 5 taksitte %20 indirim gerçekleştiriliyor. Üstelik bu ürünlerde World puanlar %40 daha değerli!

Hayatta her şeyin en iyisine layık olan anneler için küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri WorldCard'a %20 indirim ve 5 taksitle sunuluyor. 9 Mayıs akşamına kadar sürecek olan kampanya ile annesinin kalbini fethedecek olan Vatan Bilgisayar müşterileri, ayrıca bu ürünlerde %40 daha fazla World puan da elde etmiş olacak. Yani Vatan Bilgisayar müşterileri 100 TL'lik World puan yerine kampanya çerçevesinde 140 TL'lik World puan kazanmış oluyor. Böylece Vatan Bilgisayar'dan hediye alarak, hem çocuklar hem de anneleri kazanmış oluyor!

Yüzlerce hediye seçeneği
Anneler Günü Kampanyası çerçevesinde Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri kategorilerinde yüzlerce hediye seçeneği anneleri bekliyor. Ütüden hava temizleyiciye, halı yıkama makinesinden pratik süpürgelere 10'dan fazla markanın yüze yakın küçük ev aletleri ürünü annelerin yardımına koşmayı bekliyor. El bakım aletinden saç şekillendirme setlerine, tansiyon aletinden masaj aletlerine kadar yine 10'dan fazla markanın yüzden fazla ürünü bakımlı annelerin imdadına yetişiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları