Vatan Bilgisayar'a anlamlı ödül!

Vatan Bilgisayar'a çok anlamlı bir ödül: Teknoloji marketinin aldığı ödül ve yaşananlar burada...

Vatan Bilgisayar'a ödül!

Kariyer.net'in her yıl en çok başvuru alan ve başvuran tüm adaylara olumlu veya olumsuz durumları hakkında en hızlı geri dönüşte bulunan firmalara verdiği "İnsana Saygı Ödülü"nün bu yılki sahibi Vatan Bilgisayar oldu! Üçüncü defa bu ödüle layık görülen Vatan Bilgisayar, insana verdiği önemle bugün çalışanlar tarafından en çok tercih edilen şirketlerden biri olmayı başarmış bulunuyor.

Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin öncüsü olan Vatan Bilgisayar, her yıl en çok başvuru alan ve bu başvuruların tümüne geri bildirimde bulunan üç firmaya verilen "İnsana Saygı Ödülü"ne layık görüldü. İnsan kaynakları alanında yürütülen nitelikli çalışmaların teşvik edilmesini hedefleyen Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri'ni üçüncü defa kazanmış olan Vatan Bilgisayar, böylece çalışanlarına her aşamada en çok değer veren şirketlerden biri olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu.

İnsana en iyi hizmetin en nitelikli insan kaynakları ile verileceğini bilen Vatan Bilgisayar, Türkiye'nin 11 iline yayılan toplam 22 mağazasındaki 1419 çalışanına aralıksız ve sürdürülebilir yatırım yapmakta; Vatan Ailesi'nde yer almak isteyen potansiyel çalışanları da kendi çalışanlarından farklı görmemektedir. İnsana bakış açısı Vatan Bilgisayar'ı sektörün en fazla çalışılmak istenen kurumlarından biri haline getirmektedir. Kurumsal itibarının yüksekliğini göstermesi açısından büyük önem taşıyan bu durum, Vatan Bilgisayar'ın müşterilerine sunduğu hizmet kalitesinin de yükseltmesini sağlamaktadır. Vatan Bilgisayar, çağdaş, bilgili, güler yüzlü ve yardımsever Vatan çalışanlarının her anlamda yanında olmaya devam edeceğini açıkladı.

İlk kez mi?

İlk kez mi?
Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan

Üçüncü defa bu ödülü almış olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Çeyrek asrı devirmiş bir şirket olarak, bugün bulunduğumuz noktaya gelmemizde çalışanlarımızın çok önemli bir katkısı olduğuna her zaman inandık. Bu nedenle de İnsan Kaynakları politikalarımızı her zaman insana değer veren unsurlar üzerinde kurup geliştirdik. İş başvurularının yüksekliğiyle çalışanlar tarafından en çok tercih edilen şirketlerden biri olmak bize her zaman gurur vermiştir. Vatan Bilgisayar olarak, 23.100 firma arasından ilk üçe girdik. Kariyer.net'in bizi üçüncü defa layık gördüğü "İnsana Saygı Ödülü" ile bu vizyonumuzun ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyoruz. 2010 yılında da yine güçlü insan kaynağımız ile büyümeye devam ederken; Türkiye'nin en çok tercih edilen şirketlerinden biri olmayı ve bizimle çalışacak olan tüm adaylarla birlikte Vatan Ailesi'ni daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Bu vesile ile geçtiğimiz yıl bizi tercih eden ve bizimle çalışmak isteyen 300.000 adaya teşekkür ederiz. Yeni yatırım planlarımız ve iş hedeflerimiz doğrultusunda bu yıl da Türkiye'nin her yerinden adayları Vatan Bilgisayar'ın genç, dinamik, eğlenceli ve kendilerini her zaman geliştirebilecekleri iş ortamında çalışmaya davet ediyoruz."

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları