Uzun zamandır beklenen oyundan son detaylar

Dünyayı alt üst eden Crysis'in yeni oyunundan yepyeni haberler var! Hepsi burada...

Crysis 2'den son haberler!

İlk oynuyla Türk oyuncular başta olmak üzere, bütün dünyanın ilgisini üzerine çeken efsane yapım Crysis'nin yapımcısı Cevat Yerli, yeni oyunları hakkında ilgi çekecek bilgiler verdi.

Geçtiğimiz günlerde CVG'ye verdiği röportajda, yeni oyunlarında "Co-op" özelliğinin bulunmayacağını açık ve net bir şekilde dile getirdi. Yerli röportajına Crysis 2'nin barındıracağı diğer özelliklerden bahsederek oyunun genel yapısına da değinmiş oldu. "Yeni oyunumuzla birlikte, oyunculara sonu gelmez bir macera sunacağız. Yani bu oyunu oynacak oyuncuların, hernagi bir şekilde farklı bir oyun moduna ihtiyaçları dahi olmayacak." diyen Cevat Yerli, röportajina şu sözlerle devam etti; "Crytek olarak başka oyunları alaşağı etme peşinde değiliz. Aynı zaman da yeni bir Call of Duty ya da Halo da üretmeyeceğiz. Bizim amacımız, Crysis 2'yi oynayan oyuncuların, hayatlarında oynadıkları en vucuru FPS'yi deneyim etmelerini sağlamak."

Konuşmasının genelinde oyun severleri bilgisayarlarının başında daha önce görmedikleri şekilde bir kurguyla karşılaştırmaya hazırlandıklarına da ayrıca değinen yapımcı, pek tabii listelerde birinci sırada olmak istiyor. Crysis 2'yse, 22 Mart tarihinde, Xbox 360, PS3 ve PC platformları için raflardaki yerini alacak.

Okuyucu Yorumları