Uyumsuz eklentileri Firefox 3.6 ile kullanın

Yeni Firefox 3.6 ve uyumsuz eklentiler: Bu ikilemden kurtulmanızı sağlayacak en pratik yöntem burada

Firefox: Eklenti derdine son!

Yeni Firefox 3.6 birçok değişiklik ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor. Ateş tilkisinin son sürümünü detaylı olarak incelediğimiz makalemizde tüm yenilikleri bulma şansınız var. Yeni Firefox'un en büyük artısı, hiç kuşkusuz hızı. Genel hatlarıyla beğeni toplayan Firefox 3.6'nin maalesef bazı sorunları da var. Örneğin en sevdiğiniz eklentiler sorun çıkarırsa ne yapacaksınız?

Bu tip bir soruna genellikle sadece sürüm numarası sorgusu neden olabiliyor. "Nightly Tester Tools" ile aslında yeni sürüm ile uyumsuz olan eklentileri Firefox'un 3.6 nolu sürümüyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Uyumsuz eklentileri işte böyle kullanacaksınız

Uyumsuz eklentileri işte böyle kullanacaksınız

Aşağıda verdiğimiz adresten eklentiyi indirin ve sonra "Araçlar | Eklentiler" yolunu takip edin. Açılan pencerede "Override Compatibility" butonuna basın. Bunu yaptığınızda Firefox eklentilerinin sürüm numarası kontrolünü aşabilirsiniz.

Ancak bazı eklentiler ciddi olarak Firefox'un yeni sürümünde çalışmıyor. En kötü ihtimalle tarayıcıyı çökme durumuna sokabilirsiniz. Eğer tarayıcınızın istikrarında sürekli bir düşüş söz konusu ise Firefox'u güvenli kipte açıp sorun çıkaran eklentiyi ve "Nightly Tester Tools"ı kaldırın.

Download: Nightly Tester Tools

Okuyucu Yorumları