Üniversiteye Girmek İsteyenler İçin Yeni Uygulama!

Educaturk'ün kullanışlı yeni uygulaması, üniversite sınavına giren gençler ile üniversiteleri bir araya getiriyor!

Üniversite tercihi kolaylaştı!

En eski ve prestijli eğitim platformlarından Educaturk, üniversite sınavına giren gençler ile üniversiteleri bir araya getiren mobil bir uygulama geliştirdi.

Söz konusu mobil uygulama sayesinde gençler, her bir üniversitenin kendi içinde oluşturduğu rehberlik merkezlerinden tercih danışmanlık hizmeti alabilecek, aynı şekilde okumayı düşündükleri üniversite ve bölüm hakkında soru sorabilecek. Üniversiteler ile üniversite tercihi yapmaya hazırlanan gençler arasında canlı bir destek hattı oluşturması planlanan mobil uygulamada, sorular anında cevaplanacak.

Apple Store ve Google Play'den indirilebilen Educaturk Uygulamasının, Üniversiteye Sor Menüsüne şu anda sadece 80 üniversite ekli. Mobil aplikasyon programı www.educaturk.com adresi üzerinden de indirilebilir.

Educaturk Mobil Uygulamasında eğlenceli bölümlerde yer alıyor. Bilgi yarışması ya da anket bölümlerinde kullanıcıları sürpriz hediyeler bekliyor. Şu ana kadar açıklanan hediyeler; 9 adet Bilge Adam Sertifika Programı, akıllı telefon, tablet, sineme bileti ve sealife giriş bileti.

ÜNİVERSİTE TERCİH FUARI İSE 21 TEMMUZ'DA

Üniversiteli olma yolunda zorlu bir süreci geride bırakan gençlerin son sınavları olan "tercih" sürecinde de yanında olmayı planlayan Educaturk, hayata geçirdiği mobil aplikasyonun yanı sıra İstanbul'da bir de tercih fuarı düzenleyecek.

21-23 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Üniversite Tercih Fuarında" her hangi bir üniversite ile bağı bulunmayan, tamamı bağımsız 20 uzmanın oluşturduğu birimler danışmanlık hizmeti verecek. Sınav sonuç kâğıtları ile İstanbul Kongre Merkezi'ne gelen gençler 10.00-18.00 saatleri arasında uzmanlarla görüşebilecek.

Okuyucu Yorumları