Ufukta Sınırlı Sayıda McLaren 6T Olabilir

Cep telefonu üreticisi OnePlus ve otomotiv üreticisi McLaren teknik bir ortaklık kurdu ve Aralık ayı içinde bir duyuru yapacak.

McLaren telefon heyecanı

İki markanın ön duyurusu, ortaklıktan tam olarak ne beklenmesi gerektiği konusunda ayrıntıya girmiyor. Ancak iki marka, 11 Aralık 2018'de İngiltere'deki McLaren Teknoloji Merkezi'nde düzenlenen lansman etkinliği "Salute to Speed"de işbirliğinin ilk aşamasını açıklayacak.

Büyük olasılıkla anlaşma, McLaren markalı bir OnePlus cihazı ile sonuçlanacak. OnePlus, bir otomotiv firmasıyla ortaklık kuran ilk telefon üreticisi de değil. BlackBerry ve daha yakın zamanlarda Huawei, bir dizi Porsche imzalı telefon üretirken, Çinli firma Oppo'nun Lamborghini ile yaptığı bir işbirlikleri vardı.

Bu özel baskı telefonlar genelde otomobil üreticisinin logosuna sahip oluyor ve markanın karakteristiğine uygun şekilde tasarlanmış özel bir arayüzle geliyor. Tabi ki tercihten eklenebilecek fazladan depolama alanı, daha fazla özellik ve şişirilmiş fiyat etiketlerinden bahsetmek için ise henüz erken.

Bunun ayrıca uzun vadeli bir teknoloji ortaklığı olduğu söyleniyor ki bu da bir dizi McLaren markalı telefonun gelebilecek olduğu anlamına geliyor. Hepsi 2 hafta içerisinde, 11 Aralık'ta açıklanacak.

Okuyucu Yorumları