Ücretsiz online oyunlara tanışın!

Can sıkıntısı bir türlü geçmek bilemeyen oyuncular için yepyeni ücretsiz online oyunlar...

Ücretsiz online oyunlar!

Günümüzün en büyük eğlence aracı şüphesi kişisel bilgisayarlar ve oyun konsolları oluyor.

İster kurulup oynanan oyunlar olsun, ister interent tarayıcı üzerinden oynanan oyunlar; hepsi can sıkıntısına karşı birer ilaç gibi. Daha önceki devasa online oyunlar makalemizde de sizinle pek çok ücretsiz oyunu paylaşmıştık; şimdi yenileriyle devam ediyoruz.

Birbirinden eğlenceli ve hepsi de ücretsiz olan online oyunlar içerisinde ön plana çıkmayı başaranları bu makalemizde sizler için derledik. Bu oyunlar daha önce de belirttiğimiz gibi tamamen ücretsiz. Oyun içerisinde para harcayıp harcamamak tamamen size ve keyfinize kalmış bir durum.

Her halükarda tek kişilik oyunlardan farklı olarak, gerçek insanlarla birlikte, ama sanal bir dünyada eğlenme fırsatı sunan bu oyunları sizlere sunuyoruz...

LOCO: Lands of Chaos

LOCO: Lands of Chaos
RPG ve RTS türünün başarılı bir harmanı

Sayısız RPG içerisinde ön plana çıkmayı başaran devasa online RPG'lerden birisi de Alplaya'nın sunduğu Lands of Chaos Online oluyor.

Çoğu RPG bir başka oyunu örnek alıyor. LOCO ise RTS ve TPS'yi birleştiriyor. Gerçek zamanlı strateji ve üçüncü kişi bakış açısından bir RPG'yi harmanlayan bir oyun LOCO.

İki türü harmanlayan oyunlar arasında dikkat çeken bu oyun Warcraft III mod'larından olan Defense of Ancients, yani yaygın adıyla DoTA'ya benziyor. Ancak farklı yönleri ağır basıyor. Karakterimizi 3. kişi başık açısından görüyoruz ve kamera açıları başta olmak üzere oyun bir RPG'den çok FPS'yi andırıyor. Temposu ve sunduğu eğlence ile denemeniz gereken bir oyun...

Bağlantı: Lands of Chaos

I Can Football

I Can Football
Can sıkıntısına birebir

I Can Football, Türkiye'de geliştirilen oyunların ne kadar başarılı olabileceğinin en iyi örneklerinden birisi.

Sobee tarafından geliştirilen oyunda tasarımcı olarak Mevlüt Dinç görev almış. Oldukça mütezavi sistem gereksinimlerine sahio olan oyun 3D futbol heyecanı sunuyor.

TTNET tarafından yayınlanan oyun yüzbinlerce oyuncuya erişti ve dünya çapında hızla yayılıyor. Oyuncular 11'e 11 takımlar halinde birbirleriyle karşılaşırken, her oyuncu bir futbolcuyu kontrol etmektedir. İsteyen oyuncular seyirci olabilirler.

Kamera açısı değiştirilebilen oyunda, oyuncular birer futbolcu olmanın ve takımlarını galibiyete taşımanın heyecanını yaşıyorlar.

Bağlantı: I can football

Asda Story

Asda Story
Can sıkıntısına birebir

Asda Story kurulumu ve oynaması son derece basit ve eğlenceli bir ücretsiz online oyun.

Oynanışı son derece akıcı olan oyunda fantastik bir dünyanın kapıları aralanıyor. Hot bar, mini map ve chat köşesi gibi alışık olduğumuz arayüz unsurlarıyla öğrenmesi çok kokay. Fare ile tıkla ve ilerle şeklinde rahatça oynanabiliyor.

Karakter oluşturmak çok kolay ve 3 farklı meslek var. Her mesleğin 2. ve 3. alt meslekleri de olabiliyor. Savaşçı, okçu ya da büyücü olmak size kalmış.

Grafikleri basit ve hoş olan oyunda bir Anime tarzı var. Müzikleri son derece hoş ve oyuna renk katıyor. Oyunu farklı kılan ise Soul Mate yani ruh ikizi sistemi oluyor. Bir başka oyuncuyu ruh eşi olarak seçtiğinizde hızla tecrübe kazanabilirsiniz...

Bağlantı: Asda Story

Efsane: Ejderhalar Mirası

Efsane: Ejderhalar Mirası
Farklı dövüş seçenekleri

Efsane: Ejderhalar Mirası tamamen ücretsiz bir online fantazi oyunudur. Rol yapma türündeki oyunlar yani RPG'lerde taraflardan birinis eçip maceranızıa başlayabilirsiniz.

Karakterinizi oluşturun, zırhlar ve silahlar ile karakterinizi geliştirin. İksirler ve sihirli maddeler ile rakiplerinizi yenebilirsiniz. Sayısız RPG içerisinde kendisini diğer oyunlardan ayıran özelliği dövüş sistemi oluyor.

Elbiseler ve silahları sadece envanterde değil, dövüş ekranlarında da görebiliyor ve bir bakışta rakibiniz kim anlayabiliyorsunuz. Farklı vuruş seçenekleri sunan oyunda bu esneklik ve çeşitlilik oyunu dinamik hale getiriyor.

Bağlantı: Efsane: Ejderhalar Mirası

Okuyucu Yorumları