Türkiye StarCraft II Ligi

LEVEL, Aral ve Electro World sponsorluğundaki Türkiye StarCraft II Ligi için geri sayım başladı!

Türkiye StarCraft II Ligi

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen, tüm dünyada strateji tutkunlarının fenomeni haline gelen ve strateji türünün en önemli yapımlarından biri olan StarCraft II: Wings of Liberty'nin Türkiye ligi için geri sayım başladı.

Heyecanlı bekleyişin ardından, Electro World, Aral ve LEVEL sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan organizasyon, "Türkiye'nin Strateji Devleri" sloganıyla geliyor.

Oyun ve strateji meraklılarını bir araya getirecek olan etkinlikte, dokuz grupta toplam 100 oyuncu mücadele edecek. 1 - 7 Kasım tarihleri arasında kayıtlar tüm oyunculara açık olacak ve kayıtların ardından katılımcılar seviyelerine göre gruplara yerleştirilecekler. Birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak katılımcıları etkinlik sonunda büyük sürpriz ödüller bekliyor olacak.

Dünyada Major League Gaming (MLG) ve Global StarCraft League (GSL) gibi uluslararası organizasyonların canlı yayın sistemlerine benzer bir altyapıyla bu dönem TSL yeniden bir ilke imza atıyor. Belirli aralıklarla canlı ve çevrimdışı yayınlanacak bazı maçlar için TekJeton, stüdyolarının kapılarını TSL ekibine açacak. Böylece dünyadaki örneklerine benzer olarak hazırlanmış stüdyolarda ve ileri teknoloji ekipmanlar sayesinde izleyiciler daha kaliteli bir yayınla maçları televizyon izler gibi zevkle ve heyecanla izleyebilecekler.

TSL finali ve ödül töreninin Electro World mağazalarında yapılması planlanıyor. Electro World mağazalarında gerçekleştirilmesi planlanan bu buluşmayla oyun ve teknoloji dünyasının önde gelen markalarıyla oyun severler bir araya gelecekler. Etkinliğe katılamayan tüm hayran kitlesi de mağaza üzerinden yapılacak canlı yayınlarla dakika dakika neler olup bittiğini izleme şansı bulacaklar. Etkinlik, canlı olarak TekJeton tarafından yayınlanacak. Etkinlikle ilgili diğer LAN buluşmaları da Adeks'in Beşiktaş şubesinde gerçekleştirilecek.

Uluslararası arenada boy göstermek üzere kurulacak olan TSL e-spor takımı, katılımcılar arasından seçilecek. TSL Community'yi uluslararası turnuvalarda temsil edecek olan TSL e-spor takımının sponsorluğunuysa LEVEL üstlenecek.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi için almak için TSL resmi internet sitesini (www.tslpro.com) veya LEVEL Online'ı (www.level.com.tr) ziyaret edebilirsiniz.