Türkiye Pazarında %161 Büyüdü!

Kulak üstü kulaklıklardan Bluetooth kulaklıklara, hoparlörlerden ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Anker Soundcore, Türkiye’deki pazar payını 2023 yılına kıyasla %161 artırarak pazarın %4,34’üne ulaştı.

Türkiye Pazarında %161 Büyüdü!

Teknoloji alanında yeniliklere öncülük eden Anker, Anker Soundcore markasıyla büyümeye devam ediyor. Kulak üstü kulaklıklardan Bluetooth kulaklıklara, hoparlörlerden ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Anker Soundcore, Türkiye’deki pazar payını 2023 yılına kıyasla %161 artırarak pazarın %4,34’üne ulaştı.

Anker, akıllı yaşam teknolojilerindeki öncü yaklaşımlarıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ses kalitesinde yenilikçi çözümler sunmayı başaran Anker Soundcore, kaliteli ses deneyimini rekabetçi bir fiyat performansıyla sunuyor. Hi-Res, HearID, Aktif Gürültü Engelleyici, VoiceRadar, LDAC ve hızlı şarj gibi teknolojilerle donatılan Anker Soundcore ürünleri, Türkiye’deki pazar payında büyük bir artış yaşayarak sektördeki konumunu sağlamlaştırdı. 2023 Mayıs ayında %1.66 olan pazar payı, bu yıl %4.34’e yükseldi.

“Müşterilerimizi yeni teknolojilerle buluşturmaya devam edeceğiz” Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, Anker Soundcore’un başarısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Anker Soundcore olarak, tüketicilerimize en iyi ses deneyimlerini sunma hedefimize sadık kalarak, pazar payımızda %161’lik bir artışa imza attık. Bu büyüme, yenilikçi ürünlerimizin ve müşteri memnuniyetine odaklanan stratejilerimizin tüketiciler tarafından benimsendiğini gösteriyor. Anker Soundcore markamızla son teknolojiyi ve trendleri takip ederek kullanıcılarımızı yeni teknolojilerle buluşturmaya ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”