Türkiye Merkezli Kripto Borsası Fexobit Açıldı

Kripto para sektörü hızla büyürken sektördeki rekabet hızla artıyor. Bu artan rekabete Fexobit de dahil oluyor.

Türkiye Merkezli Kripto Borsası Fexobit Açıldı

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken yeni nesil kripto para borsaları piyasaya sürülmeye devam ediyor. Son olarak Fexobit de kripto para dünyasına yeni normlar getirmeye hazırlanıyor.

Sadeleştirilmiş ara yüzü sayesinde kullanıcılara hızlı ve kolay bir kullanım sağlayan platform, 50’den fazla coin, 100’den fazla işlem çifti ile hizmet vermeye başladı. Kullanıcılar Fexobit’e giriş yaptığı anda piyasa hakkında anlık fiyat bilgisine ulaşıyorken yükselen ve düşen kripto para birimlerini hızlıca görebiliyor.

Aynı zamanda Fexobit’e üye olan herkesin uygulama hakkındaki geri bildirimleri yazılı bir şekilde belgelenip, değerlendirmeye alınıyor. Bu sürdürülebilir yapı, açık ve şeffaf iletişim sürecini de destekliyor. Kendine ait binasında hizmet vermeye başlayan Fexobit’te çalışan tüm ekiplerin Türkiye’de yer alması ise Fexobit’in güven vaadini bir kat daha güçlendiriyor.

Bununla birlikte geniş yelpazede, hızlı ve kolay bir şekilde yatırım yapma imkânı sunan kripto para borsası için güvenlik ilk sırada yer alıyor. Fexobit’e özel “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ulusal ya da uluslararası her türlü olağandışı durumu göz önüne alarak riskleri minimize ediyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.