Türkiye'de işler farklı yürüyor!

Adobe ve Apple arasında kavga olabilir ama bakın Türkiye'de neler oluyor!

Türkiye'de işler farklı!

Bilkom, 20 Mayıs 2010 Perşembe Günü Çırağan Palace Kempinski 'de yapılan basın toplantısı ile Adobe Systems Incorporated ile Adobe Lisans Merkezi olarak hareket etmesini sağlayacak stratejik işbirliği ile beraber bir 'distribütörlük' anlaşması imzaladığını açıkladı. Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık ve Adobe EEMEA Direktörü Peter Schmidt'in ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı ve sorular yanıtlandı. Toplantıda iki yeni kampanya müjdesi de verildi.

Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş. 20 Mayıs 2010, Perşembe Günü, Çırağan Palace Kempinski'de yapılan basın toplantısında Adobe Systems Incorporated ile Türkiye'de distribütörlük anlaşması yaptığını açıkladı. Bilkom ve Adobe Systems Incorporated arasında yapılan anlaşmaya göre; Bilkom, Adobe Lisans Merkezi olacak.

"Dijital Yaşam Koçu"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş.'nin Genel Müdürü Cömert Varlık, "Dijital Yaşam Koçu" felsefesinin bir ürünü olan bu güçler birleşmesi hakkında düşüncelerini şöyle ifade etti: "Apple, Eizo, Wacom, Graphisoft gibi birçok önemli markanın ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz. Tasarım sektörü ve ilgili alanlarda, tüketicimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak onlara en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Adobe ile iş ortaklığı yaparken de güvenilirliği yüksek olan Bilkom markamıza daha çok güç katacağımızı düşünüyoruz. Adobe, mevcut müşteri portföyümüzün ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılıyor. Tecrübelerimize, birikimimize, tasarım sektörü ve ilgili alanlardaki mevcut ilişkilerimize dayanarak Adobe'nin Türkiye'de güçlü bir bayi kanalına sahip olmasına yardımcı olabileceğimizi de söyleyebiliriz."

Adobe EEMEA Direktörü Peter Schmidt bu birlikteliğin kendilerine katacağı katma değeri şöyle açıkladı: " Biz, Türkiye pazarındaki varlığımızı güçlendirmek istiyoruz. Bilkom yeni pazar segmentleri geliştirmek ve Adobe ürünlerini ve çözümlerini daha geniş bir müşteri tabanına yaymak konusunda yardımcı olarak bize ivme kazandıracak. Buna ilaveten müşterilerimiz, sayıları artan bayiler ve perakende mağazaları sayesinde gelişen ve yayılan yerel kanaldan da faydalanacaklar."

İşte kampanyalar

İşte kampanyalar

Toplantının sonunda Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık tarafından iki yeni kampanya müjdesi de basın mensupları ile paylaşıldı. Birinci kampanya ile iMac 27 alana, Photoshop CS5, diğer kampanya ile de Creative Suite CS5 Design Standart alana Wacom Intuos4 kablosuz tablet hediye ediliyor. Her iki kampanyanın da ortak özelliği, tüm bu fırsatlara 12 taksit imkanı ile ulaşılabilmesi. Kampanyanın stoklar ile sınırlı olduğu bilgisi de verildi.

Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş hakkında;
1984 yılında IT sektöründe faaliyetlerine başlayan ve 2000 yılında Koç Bilgi Grubu'na katılan Bilkom, katma değerli dağıtım stratejisini, dijital hayat stili sunan mobilite odaklı ürün portföyü ile değişimi ve gelişimi ilke olarak benimsemiş çalışanları ve yalın organizasyonuyla uygulamaktadır.
Bilkom "Katma Değerli Dağıtıcı" stratejsi paralelinde, kendi sektöründe dünyanın lider markalarının Türkiye'de ki tüm pazarlama, satış, kanal geliştirme ve satış sonrası servis faaliyetlerini yönetmektedir. Apple, Eizo, Wacom, Graphisoft gibi markaların distribütörü olan Bilkom yeni bir iş ortağını daha ailesine katmıştır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları