Türkiye'de gece yarısı WoW kuyruğu

WoW'un yeni eklenti paketi Wrath Of The Lich King'in Türkiye'deki gece galası büyük ilgi gördü...

Gece yarısına damga vurdu!

World of Warcraft'ın çok uzun zamandır merakla beklenen yeni eklenti paketi Wrath Of The Lich King, dün tam gece yarısı tüm dünyada aynı anda satışa sunuldu. Türkiye'de İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 7 farklı satış noktasının önünde öğlen saatlerinden itibaren kuyruğa girmeye başlayan WoW hayranları, saatlerce oyunu dünyada ilk oynayanlardan biri olabilmek için sıra beklediler.

Her bir satış noktasının önünde ortalama 500'er kişilik kuyruklar oluştu. Aralarında genç - yaşlı pek çok oyun severin bulunduğu bu binlerce kişi bekleyişte hiç de sıkılmışa benzemiyorlardı ve saatler ilerledikçe heyecanları artıyordu. Sonunda tam gece yarısı beklenen an geldi ve mağazaların kapıları açılarak satış başladı.

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan WoW serisinin yeni eklenti paketinde oyuna erken başlamak oyuncuların karakterlerini geliştirmeleri için büyük önem taşıyor. Oyuna eklenen yeni bölümleri görmek ve yeni görevlere bir an önce başlamak isteyen oyuncuların büyük bir bölümü siz bu satırları okuduğunuz sıralarda, gece yarısından kısa süre sonra başladıkları oyunlarını oynamaya devam ediyorlar.

Okuyucu Yorumları