Türk Telekom NeTTbook kampanyası patladı!

Türk Telekom NeTTbook kampanyasına ilgi büyük. Şimdiye kadar kaç bilgisayar satıldı? Rakamlar burada

Kampanyaya büyük ilgi!

Türk Telekom'un herkese 24 ay süresince ayda 29,90 TL ödeyerek LG X110 model bir netbook bilgisayar sahibi olabilme imkânı sunduğu "NeTTbook" kampanyası, iki haftalık sürede stokları tüketti.

Türk Telekom, en son teknolojilerin avantajlarından müşterilerini yararlandırmak amacıyla başlattığı "NeTTbook" kampanyası yoğun ilgi ile karşılandı. Kampanya kapsamında 24 ay boyunca, ayda sadece 29,90 TL ödeyerek bir LG X110 model netbook bilgisayar sahibi olmak isteyenler 13 günde kampanya stoklarını tüketti.

Türk Telekom, yakınsama ürünleriyle uyumlu olması, hafifliği, ekran boyutu ve diğer teknik özellikleriyle kullanıcılarına netbook sahibi olmanın tüm avantajlarını bir arada sunan 20 bin adet LGX110 model netbook bilgisayarı kullanıcılarına ulaştırdı.

Herkesi uygun fiyata netbook sahibi yapmayı amaçlayan kampanya, daha önce gerçekleştirilen RahaTT kampanyasından sonra, 13 günde 20 bin ürün ile adeta bir rekor niteliği taşıyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını söyledi. Çamlıbel, sözlerine şöyle devam etti: "Türk Telekom olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, kullanıcı dostu, uygun fiyatlı çözümlerimizi pazara sunmaya devam ediyoruz. Hatırlanacağı gibi RahaTT kampanyamızla da uygun ödeme seçenekleriyle kablosuz ev telefonlarını müşterilerimize sunmuş, son 3 ayda 400 bin müşterimize ulaşmıştık. NeTTbook kampanyamızın da aynı ilgiyi görmüş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. İki hafta gibi çok kısa bir sürede 20 bin adet netbook'un satılmış olması pazarda yine önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gösteriyor".

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları