Tümleşik iletişim çözümleriyle CeBIT'te!

Karel, yeni işlevler sunan tümleşik iletişim ve IP PBX çözümlerini CeBIT'te tanıtacak!

IP PBX çözümleriyle CeBIT'de

Önde gelen 15 PBX üreticisinden biri olan Karel, dünyanın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT 2011 Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'na katılıyor.

1 - 5 Mart 2011 tarihleri arasında, Almanya'nın Hannover kentinde yapılacak olan ve Türkiye'nin bu yıl partner ülke olduğu fuarda Karel, Türkiye ana standının da yer aldığı "Business Communications & Network" başlığındaki 12. Holde C23/18 numaralı standında tümleşik iletişim ve IP PBX çözümlerini içeren katma değerli yeni çözümlerini tanıtacak.

Karel'den tümleşik iletişim çözümleri

Karel'in global bir işbirliğiyle geliştirdiği, farklı iletişim ortamlarını ve uygulamalarını optimal şekilde bir araya getiren, iletişimin iş süreçlerine dahil edilmesine imkan veren "uCAP Tümleşik İletişim Platformunu" CeBIT 2011 Fuarı'nda tanıtacak. Fuarda ilgi çekmesi beklenen bu çözüm üzerinde yakınsamanın olanak sağladığı ses, video, anlık mesajlaşma, durum bilgisi, konferans, birleşik mesajlaşma, güvenli iletişim, masaüstü uygulamaları entegrasyonu, mobilite, dağınık ofis uygulamaları, federasyon uygulaması gibi bir çok uygulama örneği bulunacak

IP PBX Çözümleri

İşletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış, veri, görüntü ve ses trafiğinin tek noktadan kontrol edilmesini ve yönetilmesini sağlayan, birçok iletişim fonksiyonunu tek yapı altında bütünleştiren yeni nesil IP PBX çözümleri fuarda sergilenecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları