TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'a geldi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki öğrencilere başarıya ulaşmaları yolunda müthiş destek!

Bu çocuklar vitaminli!

TTNET, toplumsal gelişmeyi destekleme vizyonu çerçevesinde "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" isimli yeni projesini hayata geçirdi.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratma amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'ndeki öğrencileri başarıya ulaşmaları yolunda destekleyerek, onların gelişimlerine katkı sağlamayı Çocuklara vitamin desteği!hedefleyen "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" projesi, 7 Mayıs'ta düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda projenin detayları TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz tarafından kamuoyuna aktarıldı.

Fırsat eşitliği yaratarak Türkiye'nin gelişimine katkı sağlama vizyonuyla, özellikle eğitim odağında çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz; "Eğitim alanında değer yaratacak ürün-hizmet ve projeleri toplumun her kesimiyle buluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bugüne kadar, sunduğumuz TTNET Vitamin paketleriyle eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına ve ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilerin eğitim koşullarının iyileştirilmesine katkı sağladık. Diğer taraftan ilköğretimden üniversiteye kadar öğrencilerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla bir dizi projeyi hayata geçirdik. "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" projesi de bu kapsamda yer alıyor. Bu yeni projemiz ile özellikle zor şartlarda başarıya ulaşan öğrencilerimizin gelişimlerine destek vererek, başarılarını sürekli kılmayı hedefliyoruz" dedi.

250'ye yakın başarılı öğrenciye yeni ufuklar

250'ye yakın başarılı öğrenciye yeni ufuklar
Müzeler ve daha fazlası

"TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" ile 250'ye yakın öğrenciye yeni ufuklar açılacak. "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" Projesi, Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri'nden 11 il ile İç Anadolu Bölgesi'nden bir ilimizi kapsıyor. Van, Erzincan, Yozgat, Erzurum, Malatya, Mardin, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman, Kars, Diyarbakır ve Muş'un il merkezi ve ilçelerinde, 2009-2010 öğretim yılının ilk döneminde birinci olan öğrenciler üç gün boyunca İstanbul'da ağırlanıyor.

2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti ünvanını taşıyan İstanbul'da öğrenciler, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Ayasofya Müzesi gibi tarihi ve kültürel mekanları; Boğaziçi Üniversitesi, Kabataş Erkek Lisesi gibi önde gelen eğitim kurumlarını ziyaret edecek, kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla özel olarak hazırlanan eğitim seminerine katılacaklar. Öğrenciler ayrıca Miniaturk, Oyuncak Müzesi gibi çağdaş müzeleri ziyaret etme ve sinema izleme gibi aktiviteler sayesinde keyif dolu anlar yaşayacak.

Okuyucu Yorumları