TTNet'ten teşekkür hediyesi!

TTNet, bu teklifi kabul eden kullanıcılarına değerli hediyeler dağıtıyor! İşte detaylar...

TTNet'ten teşekkür hediyesi!

Eğlence ve iletişim şirketi Ttnet, 30 Kasım 2011 tarihine kadar E-faturayı tercih eden yeni ve mevcut müşterilerine yüzlerce hediye dağıtmaya hazırlanıyor. Kağıt israfını önlemek ve doğayı korumak için E-faturaya geçişi teşvik eden Ttnet, kampanya kapsamında 2 adet Volkswagen Golf Bluemotion kazanma şansı da sunuyor.

E-faturayı tercih eden müşteriler, faturalarına güvenle ve hızlıca ulaşma ayrıcalığını yaşarken, yapılacak çekilişte Ttnet'in vereceği yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı buluyorlar. Çekilişe, kampanya döneminde veya öncesinde E-faturayı tercih eden tüm müşteriler dahil oluyor. 2 kişinin Volkswagen Golf Bluemotion sahibi olacağı çekilişte dağıtılacak hediyeler arasında LCD televizyonlar, bilgisayarlar, tabletler, bisikletler ve cep telefonları bulunuyor.

6 Aralık 2011 tarihinde noter huzurunda çekilişi yapılacak E-fatura kampanyası kapsamında verilecek ödüller şöyle:

- 2 adet Volkswagen Golf Bluemotion

- 5 adet 40'' Samsung LCD TV

- 15 adet Motorola Xoom Tablet Bilgisayar

- 50 adet Nokia Booklet

- 100 adet Salcano Excel 26" 21 Vites Dağ Bisikleti

- 150 adet Huawei U8230 Android Cep Telefonu

- 1500 adet 1 aylık Tivibu Web Standart Plus Paket Üyeliği

- 1500 adet 1 aylık TTNET Müzik Max Müzik Paketi

Ttnet'in doğaya karşı duyarlılığı yüksek bir kurum olduğunu belirten Ttnet Özel Çözümler Direktörü Taylan Korkmazer ''Doğanın korunması ve kağıt israfının önüne geçilmesi amacıyla E-fatura uygulamasını müşterilerimiz arasında yaygınlaştırmak istiyoruz. E-fatura servisi binlerce ağacın kesilmesine engel olarak doğal güzelliklerimizin korunmasına ciddi katkılar sağlıyor. Öte yandan müşterilerimize de faturalarını kolaylıkla takip edebilme olanağı veriyor" dedi.

E-faturayı tercih eden müşteriler, kağıt israfını önleyerek doğaya katkıda bulunurken aynı zamanda faturalarına hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma avantajını yaşıyor. Faturasını kaybetme sıkıntısı yaşamayan müşteriler, E-fatura sayesinde faturalarına da kolayca ulaşma olanağı buluyor. E-faturaya geçmek ve yapılacak çekilişe katılmak isteyenler TTNET Satış Noktaları'ndan, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden, www.ttnet.com.tr'den veya TTNET Online İşlem Merkezi'nden başvuruda bulunabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları