TTNet'ten notebook alanlara hediye!

TTNet, yeni notebook alanlara 3 hediye birden veriyor! İşte TTNet'in dikkat çeken kampanyası

TTNet'ten hediyeli kampanya!

TTNET, uygun fiyatlar ve bütçeleri zorlamayan taksitlerle sunduğu notebookların yanında 1 yıllık 3G mobil internet paketi hediye ediyor. TTNET'in kampanyasıyla notebook sahibi olanlar, tüm internet ihtiyaçlarını bu özel kampanya ile karşılayabilecek. Kampanya kapsamında TTNET'ten notebook alanlar, 1 yıl boyunca kullanabilecekleri 3G mobil internet paketine ücretsiz sahip oluyor. Aylık 1 GB internet sağlayan 1 yıllık 3G paketiyle birlikte 3G mobil modem de ücretsiz veriliyor.

Evlerinde internete ulaşabilen ADSL sahipleri, TTNET'in kampanyasıyla notebook aldıkları zaman 1 sene boyunca sınırsız WiFi dakikası ile 8 bine yakın noktada, 1 GB 3G mobil internet ile de ihtiyaç duyduğu diğer alanlarda internete girebiliyor. Abonelerinin tüm internet ihtiyacını tek elden karşılamak amacıyla yola çıkan TTNET, bu özel kampanyayla bilgisayar alanların ev dışında da internete rahatça ulaşmasını ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. TTNET'le yeni bir notebook alanlar, ücretsiz sunulan 3G internet paketi ve modem sayesinde ev dışında da internete giriyor, müzik, video gibi eğlenceli içeriklere ve Facebook, Twitter gibi sosyal ağ sitelerine rahatlıkla ulaşabiliyor. TTNET'in 3G mobil internet paketiyle, Tivibu Web, TTNET Müzik, TTNET Oyun gibi hizmetlerden de faydalanmak mümkün.

TTNET, herkesin ihtiyacına göre pek çok markadan farklı bilgisayar seçenekleri sunuyor. TTNET, bugüne kadar çok uygun ödeme koşulları ve 36 aya varan düşük taksitlerle, kredi kartına ve peşinata gerek kalmadan binlerce aileyi bilgisayar sahibi yaptı.

Bilgisayarın yanı sıra ücretsiz 3G mobil internet paketi ve modem sahibi olmak isteyenler TTNET Satış Noktaları'ndan kampanyaya başvurabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları