TTNET'ten müzikli internet kampanyası!

TTNET'in yeni "Müzikli İnternet Kampanyası", sınırsız internet keyfini ve müziği bir araya getiriyor

TTNET'ten müzikli internet!

TTNET'in "Müzikli İnternet Kampanyası" kapsamında internete yeni abone olanlar, hem Sony 2GB MP3 çalar sahibi oluyor, hem TTNET Müzik'ten iki yıl boyunca, her ay diledikleri 100 müzik parçasını ücretsiz indirebiliyor hem de modem hediyesiyle birlikte sınırsız internet keyfini ilk 3 ay sadece 19,99TL'ye yaşıyor!

Yeni "Müzikli İnternet Kampanyası" kapsamında 24 ay internet aboneliğini taahhüt eden yeni müşteriler, ilk 3 ay boyunca vergiler dahil sadece 19,99TL'ye sınırsız internetin keyfini yaşıyor. Kampanyadan faydalanan müşteriler, SONY NWZ-B152 2GB MP3 Çalar kazanıyor ve TTNET Müzik portalında sınırsız müzik dinlemenin yanı sıra iki yıl boyunca her ay 100 adet yani toplam 2.400 adet müzik parçası indirebiliyorlar. Kampanyadan yararlanan müşterilere ayrıca tercihlerine göre kablosuz veya kablolu modem hediye ediliyor.

31 Aralık 2010'a kadar devam eden kampanya hakkında daha detaylı bilgiye TTNET Satış Noktalarından, 444 0 375'ten veya www.ttnet.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. TTNET Müzik'in zengin içeriği ile tanışmak için de www.ttnetmuzik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları