TTNet'ten mobil depolama uygulaması!

TTNet'in yeni mobil uygulaması, dosyalarınızı cebinizden buluta yüklemenize izin veriyor!

TTNet'ten Android uygulaması!

TTNET, bulut bilişim alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi ve çevrimiçi depolama çözümü sunan NETDİSK ürününün Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılan versiyonlarını yayına aldı.

NETDİSK Mobil uygulaması ile Android tabanlı cep telefonu ve mobil cihazlardan NETDİSK'e ulaşmak, bu cihazlar üzerinden veri depolamak, dosya indirmek ve paylaşmak mümkün hale geliyor. NETDİSK 1 GB, NETDİSK 50 GB ve NETDİSK SINIRSIZ kullanan müşteriler, uygulamayı Google Play'den (Android Market) ücretsiz olarak indirip kolayca kullanabiliyor.

NETDİSK Mobil, sunduğu avantajlarla da alanında fark yaratıyor. NETDİSK Mobil ile dosya görüntüleme, dosya paylaşımı, seçilen dosyaların yüklenebilmesi ve daha önce yedeklenen tüm bilgisayarların görüntülenmesi mümkün oluyor. Üstelik NETDİSK Mobil, çekilen fotoğraf ya da videoları anında yükleme imkanı veriyor ve NETDİSK'teki tüm fotoğrafların albüm halinde tarihe göre görüntülenebilmesini sağlıyor. NETDİSK, internet bankacılığı gibi uygulamalarda kullanılan 128 BİT SSL şifreleme özelliği ile kullanıcı güvenliğini de ön planda tutuyor.

Diğer özellikleri, Android Play bağlantısı

Diğer özellikleri, Android Play bağlantısı

NETDİSK'i 60 bin kişi kullanıyor

Şu anda yaklaşık 60 bin kişinin kullandığı NETDİSK'e, 114.2 terabyte veri yüklenmiş bulunuyor. NETDİSK; dileyenlere kotalı, dileyenlere ise sınırsız veri depolama olanağı sunuyor. Özellikle KOBİ'ler ve küçük işyerleri veri yedekleme, depolama ve dosya paylaşımı ihtiyaçlarını karşılamak üzere NETDİSK'in sunduğu sınırsız depolama hizmetinden faydalanıyor. Bireysel kullanıcılar ise fotoğraf, müzik gibi içerikleri depolamayı ve paylaşmayı tercih ediyor. TTNET'in sunduğu NETDİSK ürünü sadece TTNET aboneleri tarafından kullanılabiliyor. TTNET aboneleri NETDİSK 1 GB paketinden herhangi bir bedel ödemeden faydalanabilirken, NETDİSK 50 GB'ı aylık 4,99 TL ücretle ve NETDİSK SINIRSIZ'ı da aylık 9,99 TL ücretle çok uygun koşullarda aylık ödeme modeli ile kullanabiliyor. TTNET'in NETLİMİTSİZ VE ULTRANET LİMİTSİZ internet paketlerinde 30 Haziran 2012'ye kadar; 50 GB kapasiteli NETDİSK, ücretsiz olarak yeni müşterilerin kullanımına sunuluyor.

NETDİSK sahibi olmak isteyen TTNET müşterileri www.ttnetbulutu.com adresine başvurabiliyor.

NETDİSK sahibi olmak isteyen TTNET müşterileri www.ttnetbulutu.com adresine başvurabiliyor. NETDİSK Mobil'i Android tabanlı cep telefonundan kullanmak isteyenler Google Play'den (Android Market) ya da bu bağlantıyı tıklayarak indirebilirler.

NETDİSK Mobil'i, Android tabanlı tablet cihazlarından kullanmak isteyenler Google Play'den (Android Market) ya da bu bağlantıyı tıklayarak indirebilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları