TTNet'ten güvenli internet için yeni hizmet!

TTNet, internet güvenliği hakkında faydalı makaleler ve videolar içeren sitesini kullanıma açtı!

TTNet'ten 'güvenlik' sitesi!

TTNET, 9 Şubat Güvenli İnternet Günü'nde yeni hizmeti www.internetteguvenlik.com.tr web sitesini kullanıma açtı. İnternet güvenliği konusunda bilgilendirici makaleler, videolar ve uyarılar ile her yaştan internet kullanıcılarına rehberlik edecek www.internetteguvenlik.com.tr, internet güvenliğine önem veren ve çocuklarının güvenli internet kullanmasını dileyen herkese ücretsiz destek sağlayacak.

TTNET'in katkılarıyla İnternet Kurulu tarafından 9 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilen Güvenli İnternet Günü kapsamında konuşan TTNET STK İlişkileri Müdürü Samih Yedievli, www.internetteguvenlik.com.tr ile TTNET'in, iletişim teknolojilerindeki liderliğini internet güvenliği konusunda da sürdürdüğünü söyledi.

Kullancıların yüzde 27'si 18 yaşından küçük

Kullancıların yüzde 27'si 18 yaşından küçük

İnternet kullancılarının yüzde 27'si 18 yaşından küçük

TTNET'in bu bilinçle, bugüne kadar abonelerine pek çok güvenlik hizmeti sunduğunu belirten Yedievli: "2008 yılından bu yana, dünya devi McAfee'nin iki farklı ürünü olan Internet Security ve Antivirus Plus'ı, TTNET Güvenlik kapsamında abonelerimize "kullandığın kadar öde" modeliyle sunuyoruz. Ayrıca limitsiz paketlerdeki abonelerimize 2 aydır Antivirus Plus'u ücretsiz veriyoruz. Böylece abonelerimiz, lisanslı ve dünyaca ünlü güvenlik paketlerine oldukça uygun koşullarda ulaşabiliyor. Aynı şekilde TTNET ADSL abonelerine ücretsiz sunduğumuz Aile Koruma Şifresi ve aylık ödeme karşılığında sunulan Nette Çocuk Var ürünlerimiz sayesinde, aileler çocuklarının internet kullanımında güvenli bir ortamda olmasını sağlayabiliyor. Türkiye'de internet kullanıcılarının yaklaşık yüzde 27'sinin 18 yaşından küçük olduğunu düşünürsek bu ürünlerimiz büyük önem taşıyor. Özellikle büyüme çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi hem gelişimlerini olumsuz etkileyecek hem de istismarlarına sebep olacak her türlü riskten korumak önceliklerimiz arasında" dedi.

Okuyucu Yorumları